Både barnen och jag behövde ett mellanmål innan mathandlingen så vi tog ett varsitt litet glas filmjölk som jag kryddar med kanel, ingefära, kardemumma och lite vaniljpulver.
Kryddig filmjölk
Det här inlägget postades i Smårätter och mellanmål och har märkts med etiketterna filmjölk, mellanmål. Bokmärk permalänken.
Men åh! Så enkelt och så gott! Och så omöjligt för mig att komma på av mig själv. Tack och lov finns det folk som bloggar om matlagning!
Himla trevlig blogg du har!
Tack snälla för berömmet! 😀 Visst är det härligt med internet!
Testade detta i morse. Men istället för vaniljen tog jag mald nejlika. Smakade pepparkaka. Passade bra till kaffet som jag har kanel, kardemumma och en rejäl skvätt grädde i och som smakar kanelbulle.
Kanelbulle och pepparkaka, en kanonfrukost helt enkelt =)
Mumma! Tack för tipset! 😀
Det ser mycket lovande ut;-)
och det ska bli spännande att följa ditt bloggande på den här nya sajten.
Bertil
Tack snälla Bertil! Kul att du tycker om den nya platsen! 😀