Reklam i den reklamfria bloggen!

Hoppla! Fast den är för en gång skull självvald och om än skamlös så är den godkänd!

Jag gissar att de flesta av oss är i full fart med att fixa och greja med julklappar och jag vill förstås tipsa om mina böcker!

Kanske är du själv eller någon du känner i uppstarten på enbåde tanke- och kostomläggning och kan behöva ha en rejäl dos inspiration eller tryter fanastin när det är dags att planera veckoinhandlingen och du vill undvika att köpa med ett paket pasta i brist på bättre alternativ?

Ja, då kan ju någon av böckerna vara en bra alternativ, eller ännu bättre, köp dem ihop för jag har satt på mig tomteluvan och ger dig ett julpris: 350:-+frakt.

Kostdoktorn har skrivit recencioner om båda böckerna:

Vägen från 137kg ”Ingen kan peppa dig som Anna

Från mitt kök, färdkost på vägen från 137kg  ”Njutmetoden-godare än någonsin?

Så om du skulle vilja ha personlig hälsning i din bok, kanske för att peppa igång en resa eller bara för hoppet om att bli inbjuden på middag av någon du tror skulle uppskatta böckerna så skriv ett mail till mig: anna.j.d.jacobsson@live.se så tar vi det därifrån annars går detf örstås bra att beställa via Adlibris med!

14 svar till “Reklam i den reklamfria bloggen!

 1. Hej Anna!

  Din bok var ju slut överallt ju… jag skickar ett mail till dig istället och hoppas att vi kan lösa det – för jag MÅSTE ha DIN BOK!!! Du får även en liten förvillad förklaring av mina projekt 😉

  KRAM!

 2. Det blev brie-omelett till frukost och pannbiff med loksas och blomkalsmos till middag 🙂 Mums…

 3. Jag fick din kokbok i julklapp, perfekt! Imorgon blir det premiar, ska bara valja mellan alla recepten…. Jattefin bok, bra jobbat! Passar bra nu till LCHF-uppstramningen efter en nagot sotsliskig jul…

 4. först vill jag säga att jag bara ääääälskar din flytt till denna fina plats. Dina två böcker är mina husbiblar, dröm om min förvåning när 20-åringen stod och gjorde kesoplättar häromdagen. Min familj äter som tokar av allt jag tillagar från dina recept. Nu ska jag banne mig fixa dina iskchoklad till jul. Du rä min inspirationskälla och ibland livlina på min viktresa.

 5. Haha.. ja jag vet vad du menar. Det är väl den svenska kulturen antar jag. Vad fasen har man något bra så har man… stolt som sjutton ska du vara för vad du har lyckats genomföra och en annan kan ju inte vara mer än avundsjuk! Jobbar på mina egna projekt och kan bara hoppas på att de blir lika uppskattade som dina. Kram igen.

  • Ja, man är hårt fostrad i den svenska jantelagen-skolan… 🙂 Och glömmer man sig så får man fort veta det! Men visst är jag stolt över att jag lyckas vända mitt liv. Jag blir nyfiken på dina projekt? Hemliga? Kram!

 6. Men vad sjutton varför har jag inte kommit på dessa som julklappar!!! Dessa kommer nu genast komma upp på plats ETT på min önskelista! Sen så skulle jag ju gärna ge ett och annat exemplar till mor och hennes man då de är båda lite runda och har inte riktigt fattat galoppen än… dessutom lider den ena av typ 2 diabetes och den andra är på god väg. Tack för påminnelsen!!! Sån här reklam tycker vi om! 😀 Ha en underbar fortsatt vecka ANNA!!!

 7. Så typiskt att jag redan gett mig själv en tidig julklapp och redan inhandlat din kokbok 🙂

  Tipsade en annan kompis om boken också som genast skrev upp den på sin önskelista.

  Tack för inspirationen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s