Mer omelett!

Dagens gjorde jag med en msk smaksatt philadlehipaost, tomat och basilika som jag mixade mer i grädden innan jag rörde ihop den med äggen. Lite extra salt och mycket svartpeppar, supergott! Det måste vara en utmärkt grund för Moniques omeletterulle för den blir lite kompaktare är vanligt.

18 svar till “Mer omelett!

  1. jag vill se din senaste blogg när jag söker mig till sidan

  2. Birgitta Höglund's Mat

    Hej Anna. Visst är det gott med omeletter. Mättar suveränt, har ätit det mest varje morgon i höst. Idag har jag en med lite julkänsla, inn hos mig. Med Äpple, Kanel och Frön. Den blev inte dum 🙂
    Ha en trevlig helg./ Birgitta

  3. Har du något recept eller tips på hur man skulle kunna göra en lasagne liknande rätt på lchf vis? Jag måste bara köpa din bok snart, jag blir tokig, jag har lagat nästan allt på din gamla blogg,och flera gånger om, så nu börjar jag lida av idétorska 😛 🙂 Men som sagt, vi får väl se om tomten tycker jag varit snäll i år , haha 😀

  4. Anna, kan man tävla i HSB-ävlingen fast man inte bor i HSB? Vad trög jag är… Är det så?

    • Ja, det tror jag? De fixar nig ett medlemsskap åt dig helt enkelt!
      Vinst av bosparande avser
      – En betald medlemsavgift
      – En betald andel i valfri HSB-förening
      – Ett sparande motsvarande 300 kr/mån under 12 månader.
      – Totalt värde ca 4350 kr.

      HSB ordnar med och öppnar medlemskapet som krävs för att bospara. Vinsten ska hämtas ut inom 3 månader efter tävlingens utgång. Detta sker genom att vinnaren öppnar bosparkonto hos Swedbank. Vid omyndig vinnare, tex barn, öppnar vårdnadshavare bosparkonto. När kontoöppning skett meddelar vinnaren HSB så att insättning av vinstsumma kan ske

  5. Ett litet tips, vet inte om du kanske redan har testat det, men creme fraiche i omeletten gör den riktigt pösig! 🙂

  6. Kommer inte sluta läsa din blogg pga färgval, jag älskar din positiva energi och dina mumsiga recept.

  7. Jag har ett enkelt men supergott recept på omelett, som vi alltid åt när jag var liten.
    Gör en vanlig omelett på 2-3 ägg. Tillsätt en skvätt grädde, salt och vitpeppar. Innan du viker ihop den sprutar du ett par matskedar räkost på ena sidan. Vik ihop och osten smälter. Lätt – men ljuvligt gott!

  8. Mums för omelett! Men du måste fixa din design, jag får nästan lite huvudvärk av allt vitt.

  9. Låter gott som vanligt. Det finns hur många variationsmöjligheter som helst när det gäller ägg.
    Till en helt annan sak, och fråga, som kanske någon annan redan har frågat, men som jag kom att tänka på just nu(!). Vad står J D för i ditt namn?
    Ha en bra dag!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s