Jag ska testa att smaksätta den med apelsin och flingsalt, har gjort tryffel på liknande sätt förut och gillat det. Ev slänger jag i lite chili eller ingefära också? Jag återkommer med resultatet!
Jag ska testa att smaksätta den med apelsin och flingsalt, har gjort tryffel på liknande sätt förut och gillat det. Ev slänger jag i lite chili eller ingefära också? Jag återkommer med resultatet!
Hej! Jag gör nästan lchf-mässig ischoklad som jag klarar att äta utan att gå igång på sockret. Smälter jungfruelig kokosolja i vattenbad och rör ner kakao samt pyttelite lönnsirap, bara precis så mycket att det smakar gott. Hackar i lite nötter och häller i formar eller brer ut på bricka. Mums!
Låter också gott! Det borde ju gå att smaksätta på samma sätt som den ischokladen jag gjorde på traditionellt vis. 🙂
Spännade! Jag väntar snällt! 🙂
Färdigväntat! 😀