Liten lucia

ska snart stå med ljus i sin lika lilla krona. Så mysigt!

Tänk att det blötsligt blir viktigt med många av de traditioner, som  man tidigare helt sett förbi, när man får barn?

Ha en riktigt skön tredje advent allihop, julen närmar sig med stormsteg!

8 svar till “Liten lucia

 1. Ska på spinning ikväll så får jag väga mig imorgon få se om det är annorlunda då. Men vätska kan det nog vara. Hoppas på det :o)
  Tack så mycket!!!!

 2. Mysigt med lucia.
  Har en fråga: tappade 3kg första veckan och har ätit som då veckan som var också. Förutom några glas vin på fredagen. Vägde mig på lördagen och hade tappat ytterligare 2kg. Men imorse (enligt min våg) har jag gått upp 3kg???
  Känner på kläderna att det går neråt fortfarande därför tycker jag att viktuppgången är ologisk, speciellt 3kg. Kanske är vågen som är knepig? Har du någon teori?

  Tack för en inspirerande blogg!

  Kram kram!

 3. Hej Anna!
  Tack för en otroligt inspirerande blogg! jag är inne och tjuvkikar minst en gång per dag för inspiration 🙂
  Jag har själv 129 som min startvikt och började ”på riktigt” med lchf och simmning för lite mer än en vecka sen. Vilket lyft på en gång!
  Sockersuget var enormt de första dagarna och jag fick riktigt hålla i mig själv för att inte springa ner till macken och köpa choklad 😛
  Nu har det börjat stabiliseras lite och vågen visade på -3 kg efter 8 dagar!!! Jag antar att det är mycket vatten men självförtroendet fick sig ändå en kick 🙂
  Kul att se att det faktiskt går att lyckas komma ner i en vanlig storlek när man är så här stor utan operationer och liknande! Keep up the good work!

  • Hej! Ja, det går faktiskt att få till en livsstilsförändring på riktigt när man får bukt med suget efter fel mat! 😀 vad härligt att di klarade de första skälvande dagarna. Nu är det gammla vanor och kanske en del sorg att slåss mot ett tag innan det nya livet biter sig fast. Vamrt grattis till en flygande start och en stor förhoppning om att det ska fortsätta fungera lika väl på vågen ett bra tag framöver!

 4. …och när de blir tonåringar så är det inte lika viktigt för dem igen. Blev så besviken när jag dukat upp till Lucia frukost med hembakade lussekatter och luciakronan med levande ljus på frukostbordet och så orkade inte sonen dra sig ur sängen ….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s