Nu finns det en ny rubrik på sidan!

En del av den gamla bloggen kommer så småniningom att hamna där, recepten hamnar nog dock i den nya bloggdelen för att kunna sökas bland kategorierna.

2 svar till “

  1. Du skrev för ett litet tag sen om hur man gör vitkål lite roligare genom att ösa på lite soja. Här kommer ett till upphettningstips: blanda ihop soja, curry och senap, gärna dijon. Jag brukar höfta ihop det. Stek sedan vitkål och dra på blandningen precis på slutet. Blandningen funkar för övrigt på allt, super i wokar 🙂 Ha en skön dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s