Ikväll la jag några bacon i botten på en ugnsform, i med halverade cocktailtomater, hackad basilika och små brocollibuketter, hyvlade lite kryddost över,, in i ugenen ett tag, sen pytsade jag på creme fraiche blandat med grädde, kryddade med peppar och vitlök och så in igen ett tag.
Int perfekt på något vis, men jag har inte ätit något sött ikväll och det är mitt mål…
Det kallar jag riktig frukost 🙂
Jag brukar steka paprikan också, tillsammans med några cocktailtomater och en halv lök. Jag låter osten smälta ner över det.
Sen stekt varmrökt sidfläsk till och ett ägg.
Vilken skillnad i mättnad mot förr när jag åt gröt…
Hahah, man lägger en skiva ost på ägget medan det steks eller så rör man ner massor av ost i ett knäckt ägg innan man steker det. Mer avancerat än så är det inte…
Så sant.
Standardlunchen med småtassarna:
Klipp ner bacon hos en smörklick i ugnsform och ställ in i ugnen. Vispa under tiden ägg, äggulor, creme fraiche coh lite grädde. Slå smeten i formen och rör om. Grädda tills klart.
Har precis ätit ditt frukosttips! Den satt fint den. Är inne på min första dag på GI metoden!! Kram Anna
Enkelt och gott! 😀 Hoppas att du kommer trivas med gi, lycka till! 😀
Ikväll la jag några bacon i botten på en ugnsform, i med halverade cocktailtomater, hackad basilika och små brocollibuketter, hyvlade lite kryddost över,, in i ugenen ett tag, sen pytsade jag på creme fraiche blandat med grädde, kryddade med peppar och vitlök och så in igen ett tag.
Int perfekt på något vis, men jag har inte ätit något sött ikväll och det är mitt mål…
Då är det ju perfekt! 😀 Dessutom lät det gott! 😀
Det kallar jag riktig frukost 🙂
Jag brukar steka paprikan också, tillsammans med några cocktailtomater och en halv lök. Jag låter osten smälta ner över det.
Sen stekt varmrökt sidfläsk till och ett ägg.
Vilken skillnad i mättnad mot förr när jag åt gröt…
ja, det är en enorm skillnad i hur nöjd man blir av maten nu.
Gud så gott det lät. Perfekt för lunchen imorgon.
Tack för tipset
Lätt lunch! 😀
Hur gör man ‘ostägg’?
Hahah, man lägger en skiva ost på ägget medan det steks eller så rör man ner massor av ost i ett knäckt ägg innan man steker det. Mer avancerat än så är det inte…
Så sant.
Standardlunchen med småtassarna:
Klipp ner bacon hos en smörklick i ugnsform och ställ in i ugnen. Vispa under tiden ägg, äggulor, creme fraiche coh lite grädde. Slå smeten i formen och rör om. Grädda tills klart.
FjällFläskis a la minute 😉
Mumma!!! 😀