Mjuk i kroppen

Nu menar jag inte bara på utsidan utan mer på insidan… Jag körde ett kort pass fitnessyoga och det var alldles perfekt att starta med idag. Långsamma sköna rörelser som ändå fick mig att skaka av anstägningen helt utan hopp och skutt. Skönt som sjutton! Nu väntar en rejäl äggfrukost och en eller två ljuvliga koppar kaffe, mmm!

Hur gick det för er, var det någon som blev sällskapssugen och hakade på?

15 svar till “Mjuk i kroppen

 1. Åhhh, träning, mitt ständigt dåliga samvete…:-) Är en riktig träningsperiodare som antingen tränar 3-4 dagar i veckan eller inget alls… Just nu är det inget alls men räknar med att komma igång med jogging när snön försvinner.
  Har i alla fall börjat promenera enkel väg från jobbet varje dag, ca 5 km, alltid nåt…

  Din blogg är supersnygg!

  • Jag har bestämt mig en gång för alla att bara träna när jag vill, inte när jag ”borde”. Jag vill att rörelse alltid ska kännas och kopplas till någonting lustfullt, inte något som kan potinsiellt dåligt samvete, sådant samlar man så lätt på sig ändå… 😉

 2. Ingen promenad idag för kallt bara -20 nästan. Men var på lymfa som var underbart 1h och hörde att jag inte hade GÅTT NER ; ) + hade inga knutar på kroppen som jag brukar ha. Har inte varit på lymfa på 1år och hon har lymfat mig i 2 år regelbundet. Blir ingen bara kund för henne mera när jag äter lchf. Nu åker jag till London på min 40 års kalas. Ses snrt igen kram

 3. Låter skönt med FitnessYoga. Vilken DVD har du?

 4. Hej Anna!

  Vad kul att hitta din blogg.

  Jag har precis kört igång med min viktminskning. Från 105 kg till 98 kg på 7 veckor. I viktminskningen får man dock räkna bort 4 kg bebis. 😉

  Mitt mål är att gå ner 20 kg.

 5. Jag har hakat på…..här blev det pilates i 35 minuter. Vi har -30C så det går inte att gå ut här.
  Läser din blogg varenda dag och inspireras av den.
  Mvh Mathilda

 6. Är det typ Wii eller ngn DVD eller kör du ett eget pass? Har aldrig testat yoga…men morgongympa är sköönt men blir tyvärr inte av… Hmm, kanske på lördag och söndag!? Ja det får det bli!

 7. Det är så vackert med med ren vit snö, helt otroligt! Men skotta gården måste man suck, men det gör min man ; ) hans gym. Man blir pigg eftråt man varit på promenaden och samma runda så känns det kortare. Skall kanske köpa ngra klädesplagg i London annars till hemmet ngt och goda ostar och thé.

 8. Jag och Bella (hund)var på morgonpromenad 1h. Inte så lätt med massa snö överallt + kallt…imorgon till London så är det varmare tack o lov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s