Minnet är kort

Man får en sådan härlig energi med sig när man tränar på morgonen, har jag tur räcker den hela dagen, saker och ting blir gjorda nära nog omärkbart. Ändå lyckas man glömma bort emellan varven hur gott lite rörelse gör? Konstigt det där…

I morse blev det dock ingen men jag har giltigt förfall, vi var på Guys and Dolls igår, sååå underbar musikal! Se den!

15 svar till “Minnet är kort

 1. Träning i alla ära men jag måste fråga! Hur är det med träning när man inte äter kolhydrater?? Har massa träningsnarkomaner till kollegor som säger att man ABSOLUT INTE borde träna om man inte äter kolhydrater!?

  Har även haft en dietist (tror jag att det var) på jobbet som oxå sa att man inte ska träna utan kolydrater.

  Du länkade till en sida där det var en tjej som höll på med LHCF och som tränade. Hon skrev nånting om ”aceton smak” i andedräkten pga förbränning och det nämnde även dietisten på jobbet. Hon som du länkade till sa det som en bra grej och dietisten menade att det var mer eller mindre farligt om andedräkten och svetten började lukta aceton. Vad säger du? Jag själv är inte så påläst å jag kanske har missuppfattat det hela?? Mvh Kakan

  • Hej! Det är en ganska vanligt att blanda ihop ketos och ketoacidos som är en försuring av blodet. Det senare är ett farligt tillstånd, att vara i ketos är det inte. Att andedräkten luktar lite aceton under en omställningesperiod är vanligt men inget jag råkade ut för själv, eller så måste min man varit vansinnigt förkyld under den perioden 😉 Det är rätt svårt att inte äta några kolhydrater alls, jag äter en hel del grönsaker själv men du får i dig kolhydrater även från mjölkprodukter tex. de flesta äter nog en större andel kolhydrater än de tror men jag känner många och känner till ännu fler som får kanonbra resultat på träningen av lågkolhydratskost. Du kan läsa mer på http://www.kostdoktorn.se http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf/kostdoktorns-faq#ketos

 2. Jag håller med om att morgonträning ger skön energi. 🙂

 3. Då var det dig jag såg i pausen på Operan i torsdags, Var inte säker men om jag vart det hade jag velat gå fram och säga att du är en stor inspiration.

  *kram*
  Malin

 4. Det är så sant! Imorse var jag först ute med grannens hund i 45min och sen körde jag igång en DVD med aerobics i 20min, och sen dess har jag hållit igång hela dagen med städning! Men nu börjar min energi truta tyvärr. Men sånt här borde man göra lite oftare. 🙂 Det svåra var bara att först och främst komma ut på den där promenaden, sen gick allt som smort!
  Hoppas du har haft en bra dag! 🙂
  Kram

 5. Hej Anna!
  Kikar förbi och önskar gott nytt år. Började käka enligt GI igår, och tänkte det var dags att testa något gott, men som ändå håller ens vikt i schakt, nu när man gått ner så mycket. Och vart hittar man bäst inspiration? 😉 Hos en gammal vän såklart. Kram på dig!

 6. Tog en morgonpromenad i det kalla vädret, men solen lyste och det var så skönt 🙂 Imorgon är det vägning, första veckan avklarad 😀 Håll tummarna!

  p.s Tycker du man ska mäta måttena varje vecka också eller kanske ta det en gång i månaden? d.s

 7. Håller med dig, man får verkligen en härlg energi som räcker hela dagen. Mitt problem är att hitta energin att ta mig upp i tid.. 😉
  Kram på dig! //Anna

 8. Ja det gör jätte mycket om man kommer igång på morgonen. Själv går jag på en 35-40 minuters promenad varje ledig dag. Är arbetslös och jobbar timmar ibland så det blir ofta en promenad på morgonen. Söndagar är giltiga att fuska på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s