Färdigstädad!

20 svar till “Färdigstädad!

 1. Där är alltså skillnaden mellan snabbvissnande tulpaner och supervackra? Ska hälsa min T det ;D

  Bye the way, angående lunchrestaurang och parmesansoppa, så blev det en sådan HIT förra gången T lagade den att det blir en repris nästa vecka. Tror det står på lunchmenyn redan imorgon faktiskt. 🙂

 2. Hej Anna! Vill skicka dig tacksamhetens tanke idag. Har följt dig under året o läst dina böcker känt mig prooad o övertygad men klarat hålla fokus. Nu däremot: symfoni i mitt inre, pusselbitar på plats, jag fattar äntligen. Kilona lossnar. Jag är trygg och fast förvisad över att min inslagna väg är den rätta o att jag går i MÅL! Tack för det anna!!

 3. Vilken fin bild! I dag kommer ajg nästan inte in i några brallor överhuvudtaget.Nu får jag inte blir större. Om jag inte ska göra nåt åt det hehe.

 4. testade ett recept i din kokbok idag soppan med parmesanost och skinka och broccoli och gud så gott det var. denna vecka testar vi nya rätter från den nästa varje dag. blir köttfärslimpan i morgon och sen en fiskgratäng en annan dag i veckan.

 5. Ska lusläsa din gamla blogg och kolla igenom recepten… har börjat med LCHF-kosten idag och behöver lite inspiration!

 6. Tulpaner är härliga att ha. Köper varje fredag och då lägger jag dem i olika vaser. I hallen när man kommer in, i matsalen och i vardagsrummet. Köper olika så ser det färgrannare ut.Snart kommer våren och man kan plocka björkris och blanda med tulpanerna.

 7. Vilka underbart fina tulpaner!
  Mina nyköpta ser helt avlidna ut efter en timme i vatten och gör sig inte alls på bild…

 8. Birgitta Mazetti Andréasson

  Hej Anna! Vilken ny fin sida du har startat. Har inte läst din gamla blogg på ett tag förrän nu. Och hittade hit. Sågs i Partille, köpte din nya bok till mig o min dotter som bor i Alingsås då. Lycka till med ny sait!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s