Förlåt mig

Jag förstår om jag lät lite gnällig i förra inlägget, jag ber om ursäkt för det. Skönt att ni ger mig stöd i mina prioriteringar ändå! Tack snälla för det!

18 svar till “Förlåt mig

 1. VIll bara skicka en kram till dig, i all enkelhet

 2. Jag har precis skickat efter din kokbok. Det ska bli så spännande att ha en kokbok att följa och lite ny inspiration.

 3. Du är ju bara för go’.

 4. Självklart Anna, så mycket stöd som du gett andra… då är det en fis i havet att ge lite tillbaka!

 5. Vad duktig du har varit och kul att boken säljer så bra! Jag startade min blogg för 1 vecka sedan som handlar om hur jag ska komma i bröllopsform på 5 månader!!! Jag har anlitat en PT som ska hjälpa mig att komma i form. Vore jättekul om du ville kika in och kommentera gärna!

  Lycka till med allt!

 6. Sånt behöver man inte be om ursäkt för tycker jag…..det är en självklarhet att se om sitt eget hus och leverne framför något annat! Hejja dig!

 7. Hej!
  Jag har följt din blogg ett bra tag och blir som så många andra inspirerad av dig. Jag tittar in varje dag och blir glad när du har skrivit något, men förstår självklart också om du inte har tid att skriva. Mitt val att följa din blogg är mitt eget och skulle jag ha lust att sluta så är det också mitt eget val, det är inget du ansvarar för.
  När jag såg din ursäkt för, som du tyckte, att du hade varit gnällig var min tanke att du egentligen varken behöver förklara att du varit upptagen eller be om ursäkt för att du förklarar detta.
  Grejen är ju att det är din blogg och du bloggar när du har tid och lust. Den som vill följa dig gör så, den som tycker att du skriver för lite får väl helt enkelt sluta följa dig.
  Människor som hellre väljer att gnälla på andra än att ta tag i sin liv finns alltid, grejen är att ignorera dem. Jag tycker att det viktiga är att man är sann mot sig själv, gör det som känns rätt för en själv och och låter andra ta eget ansvar för sina egna reaktioner.
  Ta hand om dig och hoppas att du får en superfin helg!
  Kram Marianne

 8. Hej Anna! Härlig blogg och fantastisk inspiration! Jag har själv börjat med lchf efter envisa graviditetskilon och gått ner stadigt i vikt sedan jag började, för ca en månad sedan. Men de senaste två veckorna glider jag +-300gram på vågen och det känns som om jag kanske överäter och att det jag tappade i början var vatten. Funderar om man skulle testa att räkna kalorier? Vad tycker du och har du gjort det? Tacksam för svar!

  • Klart att du kan kombinera lite kcal-tänk med lchf men jag har själv inte behövt göra det. Tror att det var tack vare att mitt fokus låg på att ta mig bort från sockersuet och jag hade fullt koll på hur min regaerade på allt jag åt och det innebar att jag inte åt mer än jag behövde. Hoppas att du hittar rätt för dig!

 9. Självklart, Sickan. Du ska ju tapetsera å sånt, det ska premieras ;D

 10. självklart ska du leva ditt liv,
  inte leva det här för oss andra som hejjar på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s