Smittade färgen av sig?

Fötterna fick som fart av sig själv på väg hem idag, jag nästan på väg förbi mitt hus! Det är så rackarns härligt när den där energin kickar in!

Något jag inte är lika förtjust i är fotoposerandet, jag gjorde ett nytt försök att visa framstegen med vårjackan, det slutade med ett rejält skratt och en aning rodnande kinder… Jag lovar att prova igen fast måste hämta mig lite från morgonen chockartade upplevelse först.

12 svar till “Smittade färgen av sig?

 1. Lovar, ingen förutom du själv som tycker det blir dumt… jag VILL SE! på med jackan nu Anna

 2. På tal om platå…Jag har stått still sedan jul nu och lyckas inte komma igång lika bra som tidigare, småfuskar hela tiden p.g.a olika skäl, har bl a varit sjuk flera gånger. Nu vill jag verkligen komma igång och gå ner igen! Har du några tips? Funderar hela tiden om jag ska fortsätta med LCHF eller köra pulverdiet för att få igång kroppen..??

  • Ingen pulverdiet! Du kan köra kalorirestriktion även med lchf för att kicka igång kroppen lite om du har svårt att tolka signalerna just nu? Låt bli ALLT socker under ett tag också, jag lovar att det kommer ge effekt!

 3. Du är vacker som en fotomodell! Förstår att det känns fånigt att posera framför sin egen kamera, men det är för att du är ovan.
  Jag säger det igen: du är mycket vacker!
  / mia ( som jobbar i modebranchen och ser modeller ”på riktigt” hela tiden )

 4. Så rart, jeg titter inn i bloggen din nå for å se om det er flere bilder av jakken, og så har du skrevet et innlegg om det.
  Jeg har forresten funnet en fin lignende jakke som passer meg!! håper på å kunne kjøpe den vår 🙂
  Problemet med slike jakker for meg er ofte overarmene som alltid er for smale/trange. Etter så mange kilos overvekt som jeg hadde så har jeg ganske mye grevinneheng på overarmene 😉

  • Ja lustigt! Jag lovar att göra fler försök med kameran… Det är lika illa med mina överarmar men om vi någonsin ramlar ur ett flygplan så kanske allt det där skinnet kan vara bra att ha? Du vet, flygekorrar… ;D

 5. Visst ger färgen positiv energi. Jag är helt såld på krispigt ljusgrönt just nu. Jag var på en jätterolig kurs förra veckan å sydde min egen cupkace, ja ett läckert bakverk som jag kan ta fram till fikat hur ofta jag vill. Garanterat socker och kolhydratsfri!
  Har lämnat min ”platå” och börjat gå ner igen, nästa mål är 85 kg, 4,5 kg to go.
  Om du vill kolla min bakelse finns den på min blogg; http://www.linangen.blogspot.com.

  Solhälsningar
  Evalinah

 6. Du vet väll att ett gott skratt förlänger livet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s