Bilder från påsklunchen

Rödlök och rosépepparcheesecaken:

Omeletttårta med lax och pepparrot

Ägghalvor med romgrädde, avokado och räkor

Mycket ägg på påsken:

27 svar till “Bilder från påsklunchen

  1. ÅH så gott det där såg ut! Första gången jag besöker din sida men jag måste verkligen säga att du inspirerar mig att verkligen ta tag i alla mina 30 överflödiga kilon.

  2. Härligt! Ställde mig på vågen och bara skrek .har gått upp hela tiden sen i höstas.måste snart göra nåt.

  3. Hej Anna
    Jag ska inte låta gnällig nu. Men jag läser just nu om din bok (den första). Jag saknar så myket dina inlägg och din gamla blogg. Av alla dem (som jag läser) som skriver om LCHF-mat så är du den som har det sundaste inställningen om mat, delad förstaplats med Fjällmor. Jag ville bara säga det; att jag saknar dina inlägg, för de kommer inte lika ofta nu som förr och heller inte med så mycket reflektioner som förr.
    Kram Solveig

  4. ÅH så mycket gott!!!!

  5. Ja, Anna, det är så sant… i början av receptboken skriver du ju 40% grädde. Det var jag som läste lite slarvigt!

  6. Hej!
    Har du recept på surdeg?
    Hälsningar Ellinor

  7. Jag har båda dina kokböcker och de är helt suveräna. Har funderat flera ggr att göra cheesecaken men förstår inte vad snabbgelatinmix är. Inte hittat i affären. Kan man ta vanligt gelatinpulver?

  8. Vilken mästerkock du är! Och vilka härliga bilder, man blir så sugen. Laxtårtan ska jag absolut göra, jag älskar lax.

    mvh//pernilla

  9. Hur gjorde du omeletttårtan :D?

  10. Mums ser gott ut! Har du färgat äggen med karamellfärg? Dem har sån fin pastellig färg:-)

  11. Jag lånade din receptbok på biblioteket och blev överraskad vad fin boken är! Provade att göra ett recept – blev kanongott! Vid närmare eftertanke ska jag nog köpa receptboken, så det blir lättare att följa recepten än från en lånebok… Har 35 kg som jag vill gå ner…

    Fråga: när du skriver ”grädde” i recepten, menar du alltid vispgrädde, eller är det matlagningsgrädde?

    • Kul att du gillar kokboken! 😀 Jag tror att när du läst hela kokboken så blir det klarare men japp, det ALLTID riktig grädde jag talar om! Jag använder inga lightprodukter alls. Lycka tll med de 35!

  12. Mums så gott!!!

    Själv ligger jag på bb. Inte fy skam med en tös i påskägget men dom kör inte lågkoöhydrat här. 😉

    Ny tag när vi väl är hemma!

  13. åh vad gott det ser ut.. många ägg har det blivit här oxå. Glad Påsk!

  14. Mums, vad gott det ser ut 🙂

Lämna ett svar till Anna J. D. Jacobsson Avbryt svar