Note to self: Köp öl oftare

Det är så vansinningt bra för självförtroendet!

Jag fick visa leg i går! Det händer titt som tätt på systembolaget, fine, där måste de ju vara hårda men när jag langande upp ett sexpack Heineckens folköl åt maken på Icas rullband igår och killen i kassan tittade forskande på mig och bad om leg så blev jag minst sagt förvånad.  Naturligtvis gjorde jag honom till viljes. Han skruvade lite på sig när han kollade det och jag sken som en liten sol resten av kvällen!

Antingen har vi ett ny blivande kund på jobbet eller så bär jag mina snart 35 år rätt ok.

Gött!

20 svar till “Note to self: Köp öl oftare

 1. Underbart! Det var alldeles för länge sedan jag fick göra det, ungefär nio år sen faktiskt, minns den dagen med glädje 🙂
  Dags att köpa antirynkkräm kanske!?
  Ha en bra dag.

 2. Ja, det är bara att suga åt sig. Inte kan man bli förnärmad för att se yngre ut än vad man egentligen är!! Roligt.

 3. Haha vad roligt! Själv skäms jag nästan ihjäl när jag måste fråga leg på någon vars ålder är svår att bedöma… Men ska kanske sluta hålla inne på frasen och börja fråga oftare då 🙂

 4. Du bär dem MER än bara ok – du är en superpingla ju!!!

 5. Ja kan man bli annat än glad! Själv får man aldrig visa leg längre. Kanske borde börja ta upp leget och vifta med det diskret när man ska handla *hmm*?

 6. Sån’t värmer. 😉

 7. Mycket smickrande för dig Anna! Sug på den karamellen 😉
  Min dotter Anna som oxå är 35 och har två barn (fyller 35 idag faktiskt) brukar få visa leg på systemet. Så visst är det svårt det där med ålder.
  Ha en bra helg!

 8. Visst är det härligt för självförtroendet när man ibland kan känna sig trött och ”gammal” att få visa leg. Jag skryter om det för min man varje gång.

 9. Visst är det härligt!!! Jag var nog 28 sist jag fick visa leg på systemet. Nu är jag 53 så det är ingen risk längre… ;). Men jag minns en gång när jag och några arbetskamrater gick på restaurang och jag var den enda i sällskapet som fick visa leg när vi beställde öl. Jag var 30 och de andra tjejerna mellan 18 och 22. Minns att kyparen blev lite generad. Vi hade desto roligare 🙂

 10. Härligt – Grattis! 😉

  Undrar om det kan vara rekord?

  Varma hälsningar!

 11. Underbart!!! Vissa har noll koll på ålder. Har jobbat på systembolaget och vet hur svårt det är. Kollade leg på en kille en gång som var närmre 40!!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s