Äsch..

Note to self:

Att rocka rockring är uppenbarlingen inte som att cykla. Kroppen minns inte alls hur man gör om det är 25 år sedan sist… Fast lite roligt är det fortfarande!

19 svar till “Äsch..

 1. Jag köpte en träningsrockring förra veckan. Oj vad den manglar valkarna! En sån kan jag rekommendera! Finns här: http://www.stadium.se/sport/traning/traningsutrustning/108269/casall-rock-ring-1-2-kg

 2. Anneli Josefsson

  Hej Anna
  Kul att du oxå gillar att rocka, tänkte starta upp en grupp till hösten, där jag kan kan instruera alla som är sugna på att prova rockring. Hör av dig om du skulle vara intresserad! Tillverkar också ringar efter mått.
  Hälsningar Anneli (på Indiska)

 3. Vi hade femkamp i somras där en av stationerna gick ut på vem som kunde rocka längst med rockring. Trodde det skulle vara min grej – jag kunde ju hålla på och rocka hur länge som helst när jag var liten . Men, Nej! Det var verkligen helt omöjligt att få fart på ringen. Beror det på att ringen är för liten (det var ju barnens rockringar) i förhållande till min omkrets numera…? Eller har man helt enkelt förlorat smidigheten och tekniken att rocka helt och hållet?

 4. Hej, Det är jättekul att rock och förr i tiden så funkade det med en barnrockring tunn av plast men inte längre.
  Förra året testade jag en rockring på Vårruset som det var tyngder i och då fungerade det igen. Jag kunde rocka igen. Jag vet inte var man kan få tag i en sån men det vore kul för det är bra och enkel träning.

 5. Det är klurigt. Men jag har en teori också om att vi som är större skulle behöva större ring… skulle nog vara lättare att få snurr på den då! 🙂

 6. hej hej måste bara säga hur duktig du är och tack för en sjukt bra blogg =)
  har lärt mig mycke av dig har själv gått ner snart 35 kg på 1 år och har aldrig känt mig såhär stolt*hihi* men jag måste fråga dig jag har ca 15 kg kvar och nu känns det som att jag har stannat av helt har du också haft det så eller är det något jag gör fel?
  ha det så bra du är grym kram =)

  • Wohooo! Gud vad roligt för dig! 😀 Det är inte alls ovanligt att det pausar ibland. Det kan räcka med en lite förändring för att kicka igång igen, bara genom att känna efter lite extra hur mycket mat du faktiskt behöver tex.

 7. Jag var en hejare på rockring när jag var barn, men håller med dig om att det inte är som att cykla. Har provat barnbarnens ringar och kan ju säga att det inte gick nå’t vidare =/
  Får väl försöka igen nå’n gång utan åskådare 🙂
  Kram Eva

 8. kanjagkandu

  Åh vad skoj, jag önskade att jag kunde rocka… men min kropp vill inte som jag vill alla gånger! You go girl!

 9. Hi hi det är jättesvårt!!

 10. Jag rockade aldrig rockring som liten men nu för tiden gör jag det mer än gärna. Jäklar vad kul det är och JOBBIGT. Men att rocka 30 min framför tv:n är inga problem. 🙂

 11. Låter kul Anna! 🙂

  Min kropp visste dock inte hur man gjorde för 25-40 år sedan heller.

  …men det vore rätt roligt att lära sig.

  Varma Trevlig helg-hälsningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s