…har precis tränat ihop.
En kvart. En ynka kvart och det är ändå ett måste med en dusch, man har liksom inget annat val än att ta i för sitt liv när Paulo Roberto skriker åt en från tv:n…
En kvart kan tyckas vara en evighet ibland, jag är övertygad om att jag kommer tycka detsamma om sviterna av den här kvarten.
Jag har också en tränings dvd med Paolo Roberto, den på en kvart. Tänkte testa den, har bara inte kommit så långt ännu
Det tycker jag du ska! inga knepigheter, bara tufft tempo i en-minutspass. Kul!
Takk for raskt svar. 🙂 Fra linken du sendte ser det ut som om dinkelmjøl er det vi kaller spelt. Takk for råd om begrensning av dette – foreløpig har det gått greit med bare masse eggretter, middager og salater med masse godt i. Fant oppskriften din på kesoplätter – og tenkte å ha oppskriften med kanel, kardemomme og epler som reserve i tilfelle søtsuget blir for stort… Så jeg ikke spiser masse søtt med karbohydrater i istedet. 🙂 Ha en god langhelg!
Det låter väldigt klokt! Har du tur kommer du dock inte bli sugen på sötsaker mer! 😀 ha en riktigt skön helg du med!
Hei Anna. Jeg har akkurat oppdaget bloggen din via andre blogger om lchf. Har spist lchf i to-tre dager nå, og føler meg allerede mer opplagt. Jeg bestemte meg for å prøve dette fordi jeg har hatt så utrolig lite energi i det siste – føltes som om jeg kunne sove resten av livet. 😉 Ser at du har mange spennende oppskrifter her på bloggen din, så tenkte å prøve noen av dem. Er ikke helt god i svensk, så lurer på om du vet de norske eller engelske ordene for dinkelmjøl og keso? Tenker at Keso enten er det vi kaller Kesam eller cottage cheese? Men for dinkelmjøl har jeg ingen anelse… Flott inspirerende blogg du har! Synes det er fantastisk at det er så mange flotte mennesker som deler av sine erfaringer på nettet! Takk skal du ha! Åse
Hej och tack själv!
Det är så himla roligt att det hittar hit folk även över landsgränserna, eller ska jag kanske mer säga språkgränserna? 😉 Ja, keso är cottage cheese. dinkelmjöl kan du läsa om här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Dinkel Det är fortfarande vetemjöl men är lite bättre i proteinhalt. Som LCHF-are kanske du bör välja dina tillfällen att använda dinkel extra noga.
Lycka till i fortsättningen!
Heja Anna! Jag kan just undra varför man har så svårt att få till de där kvartarna 😉
Ha en bra helg!
Jaa, varför egentligen?! Ha en skön helg ni med!