Nytt paketpriserbjudande på mina böcker!

Skulle man ha en personlig hälsning i böckerna så kan jag förstås fixa det men det innebär tyvärr en höre portokostnad. Skicka mig ett mail bara på anna.j.d.jacobsson@live.se så löser jag beställningen.

6 svar till “Nytt paketpriserbjudande på mina böcker!

  1. Har precis (för några dagar sedan) beställt hem dina böcker och hoppas på att få dem snart. Har ca 8 envisa kilon kvar att bli av med sen jag var gravid. Behöver dessutom få bättre rutiner när det gäller maten, inte så mycket småätande som det är nu. =(
    Hoppas på att få med sambon på detta med, fast han är redan ”smal”..

  2. kanjagkandu

    vikken lycka… fick hem din senaste bok förra veckan. Håller på att mosa igenom den nu… ensam hemma i två veckor så nu blir det fokus på mat o träning ett bra tag. SÅ skönt… hur går det med din träning? länge sedan du skrev något?!

  3. Har pga rejält ont i halsen, med svullna körtlar, svårt för att svälja och feber. Ser givetvis till att dricka, trots att det gör ont. Har inte kunnat/orkat äta på ett par dygn. Vad brukar du försöka få i dig vid sådana här tillfällen och mat för att komma igång igen? Kan ju passa på att säga att jag bl a druckit nyponsoppa och ätit lite isglass…

    • Oj vad trist att du är sjuk! Glass kan du göra själv för att undvika den värsta sockerchocken. Själv äter jag ofta varma soppor när jag har ont i halsen. En len tomatsoppa med en klick crème fraîche kanske kan fungera? Hoppas att du kryar på dig snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s