Zumba eller rockringskurs i höst?

Hade jag bara bott liiite närmare karlstad hade jag med glädje gått och dansat Zumba med makalösa Monique i höst men det kanske kan bli en dunst med rockringen istället? Annelie funderar på att starta en kurs i Göteborg, är det fler än jag som är sugna?!

16 svar till “Zumba eller rockringskurs i höst?

 1. Jag har gått nu i vår hos Monique, i Karlstad sex gånger. vi har åkt från Örebro och det var det helt klart värt!!! Hur kul som helst, man tränar utan att tänka på det. Svettigt och kul
  Hälsningar Ingela

 2. Åhh! Finns det Zumba i Karlstad? Jag bor där och är såå sugen på det. Kan du skriva var?

 3. Eva Larsdotter

  Alldeles på slutet av Danska vägen innan Redbergsplatsen kör dom Zumba ons o sön, jag har inte hunnit testa än, men är grymt sugen!

 4. Jag dansar Zumba i Göteborg, hos Linda på WellnessByLinda. Det är bara roligast! Efter en härlig timme är man glad, varm och tränad utan att ha märkt det.

 5. Zumbakurs finns på Mimeshus & sportlife 🙂

 6. Jag provade Zumba idag! Det var jättekul, svettigt och väldigt svårt ibland vad gäller koordinationen. Och så stel, märker man när man ska skaka rumpa och överkropp á la sambafestival. Härlig latinomusik ochpå slutet lite afrikainspirerat när Shakira låter i högtalaren med sin nya låt inför fotbollsVM. Vi fick lära oss stegen till den. 1 timme gick vääldigt fort!

 7. Trot eller ej…men jag skulle tycka det var skitkul!!!!!!

 8. Har oxå hört att Zumba är kul men inte testat. Men vill gärna. Skulle absolut tänka mig att gå kurs här i götet, beroende på vart det kommer att vara!!

 9. Hej!! Här i Mora har vi zumba på två av ortens gym. Alla jag har pratat med säger att det är helt underbart. Ska testa till hösten när magen har läkt ordentligt. Ha en trevlig helg. Kramkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s