Dessa sällsamma morgonar

Vaknade utvilad, inser att klockan bara vara strax efter sex och dörrarna till barnenes rum var fortfarande stängda. Mmm, det innebär en lång dusch med både bebismjuk hud och dito hår som resultat. Vilken lyx det kan vara att få duscha precis så länge man vill!

Ikväll ska jag hänga med mina underbara arbetskamrater, vi är så himla gott gäng som jobbar ihop nu, det är alltid lika roligt att träffa dem. Minns ett annat arbete där en av de anställda alltid  väste fram ett: ”nej, er får jag nog av på jobbet” när vi ville hitta på något tillsammans… Det är ganska långt ifrån det nu, så olika vi ändå är så tycker vi faktiskt genuint om varandra allihop. Jag inser att det är rätt sällsynt. Så trots att jag till min fasa insåg att det är tomt på ägg i mitt kylskåp så är det här ändå en kalasdag.

Rätta mig om jag har fel men jag inbillar mig att kaffet smakar extra bra när man dricker det med ett leende på läpparna?

10 svar till “Dessa sällsamma morgonar

 1. Det var länge sedan man läste ett inlägg om hur det går för dig och din vikt. Hur mkt har du gått ner detta året? hur mkt går du ner per vecka? Har du gått upp något under din viktresa? Äter hela familjen samma kost?

  • Tja, det är väl lätt så att man inte oroar sig så mycket för de sista kilona när man vet hur illa det en gång varit. Har liksom inget större begär efter just viktminskning men jag går inte upp, det är det viktigaste när det kommer till vågen. Vi lagar inte olika rätter hemma men de äter mer kolhydrater än jag.

   • Hur många kg har du kvar att gå ner? vad har du för målvikt?

    Det är ju helt fantastiskt att du inte har gått upp något under hela din viktresa, det är väldigt ovanligt.
    Äter du LCHF eller GI kost?

   • Jag kan tänka mig att tio kilo till skulle kännas rätt lagom. Om jag har gått upp mer än det normala pendlingsdpannet så har jag gjort det mellan vägningarna… 🙂 jag väger mig inte särskilt ofta, numer kan det gå månader emellan. Kläderna håller koll åt mig istället!

   • Jag ligger någonstans mittemellan gi-tänker och LCHF skulle jag tro.

   • Jag tål inte så mkt fett eller ägg efter att jag opererat mig för gallan. (Man kan säga hårdsmällt mat) Vad skulle jag kunna göra för förändringar för att gå ner i vikt, ge mig gärna tips och råd. Hade tänkt att tänka lite mer hälsosamt under mina sexveckorssemester.
    Tycker din blogg är superbra.

   • Hej! Jag tror att du vinner oerhört mycket bara på att dra ner ordentligt på snabba kolhydrater och att äta i lugn och ro så du hinner känna när det är lagom mycket mat i magen. Ha en riktigt skön semester!

 2. Hälsa alla goa..
  Saknar ER!
  Kram

 3. Det låter som dagen kommer sluta lika bra som den började. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s