Härlig kväll igår

Tjejkväll delux igår.
Det innebär att vi fick in både shopping, drinkar, fniss i mängder, några nya bekantskaper och några obligatoriska bästavänner-foton!
Världens finaste skor fick följa med hem från shoppingrundan och efter det borde man ju egentligen vara nöjd men mycket vill ha mer och vi hade sååå himla trevligt i baren på Bitter. Lustigt hur vi alltid lyckas hamna där trots intentioner att prova något annat ställe men gårdagens besök resulterade i en av de färschaste drinkarna jag någonsin druckit och där har vi väl en av anledningarna, den eminenta personalen på andra sidan bardisken!
Jag hade också förmånen att träffa en urgullig bloggläsare från Luleå och hennes syster, hoppas att ni hade en lika trevlig kväll som vi!

2 svar till “Härlig kväll igår

  1. Men åååh, jag blir ju nyfiken på skorna :)!

    Så underbart det låter med med sådan tjejkväll!

    Jag sitter och tittar ut över ett sommarprunkande Lisberg under en knallblå himmel. De bygger för fullt på vad som måste bli världens läskigaste attraktion.

  2. Det hade vi absolut!! Och vi kan bara instämma gällande drinkarna på Bitter!! Trevligt att stöta på dig i verklighet! Ha en fortsatt bra helg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s