Min midsommarmat

Vi hade en helt underbar helg under den danska solen. Det har ätits, sjungits, klättrats, studsats och badats i mängder!

Appropå mat så frågade jag våran dotter när det vaknades sill-lunch om hon ville ha en korv med bröd som hade förberetts åt barnen och hon tittade på mig med stora ögon och svarade:

-Men jag vill ju ha sill mamma! Och gravad lax om jag får?

Vad lätt det är att vara mamma ibland… 😉

7 svar till “Min midsommarmat

 1. Synd att det blivit så,det var väldigt inspirerande att läsa din blogg förut.

 2. Vad väger du idag? hur mkt har du gått ner sedan i januari detta året? hur mkt har du kvar tills du väger som du vill? Saknar inlägg om detta! Du skrev mer om detta förut. Dricker du mjölk eller vad dricker du till maten.

  • Jag skriver inte om det just nu eftersom det inte händer så mycket på den fronten. Det ärklart viktigare att må bra och hålla min vikt än att gå ner mer. Glöm inte att jag faktiskt redan har gått ner 60. Även om jag inte är smal nu så är det en enorm skillnad för mig.
   jag dricker oftast vatten till maten.

 3. Äter du potatis numera? Äter du ej enligt lchf längre eller tillåter de potatis? brinner du ej för bloggen längre? Tycker du har tappat gnistan lite eller hur man ska säga,inte lika mycket inlägg,inte lika mycket recpet och så. Ta det inte fel nu bara nyfiken:-) Tyckte bloggen var roligare förr när du verkade brinna mer för detta.

  • Hej!
   Jag har aldrig ätit ren LCHF, jag ligger någonstans mitt emellan GI och LCHF. Jag har helt enkelt kännt efter vad som triggar och vad som motverkar mitt felaktiga ätande och lägge rmina regler efter det.
   Potatis bråkar inte med mitt sötsug men jag håller mig ändå till ett minimum i mängd.
   Det är klart att det blir väldigt mycket mer intensivt under en aktiv viktminskning och medan jag själv höll på att upptäcka allt runt omkring min nya kost. Det här min vardag nu och självklart blir även bloggen mer vardag då.

 4. Inte alltid barnen vill ha ”barn-maten” 😉

  Jag minns när jag var liten och de vuxna grillade kött men vi barn fick hamburgare, jag var så himla avundsjuk! Hehe.

  /Maria

 5. Klart hon sak ha sill och lax. 😉 Ni verkar ha haft en härlig helg! Precis som jag med massa god mat och bara mys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s