Det mest anmärkningsvärda är nästan lunchen som serveras där…
Seriöst, på en konferans om övervikt serveras Bonunty till lunchen!?!
Andreas offrade sin stackars kropp för vetenskapen dag två för att se vad den gjorde med hans blodsocker.
Kolla det ganska chockerande resultatet på www.kostdoktorn.se
(Tack Andreas för lånet av bilden!)
Men shit vad sjukt…
Vart var konferensen? Får jag gissa USA?
Jag önskar men det var tyvärr på hemmaplan.
Har nu kört kolhydratssnål mat i några månader och det funkar jättebra. Nu har jag köpt boken Bakglädje med lchf. Tycker det är kul att kunna bjuda gäster på efterrätt och att kunna äta det själv. Men jag har hört både positivt och negativt om sukrin som skall vara ett naturligt sötningsmedel.Det har inte triggat mitt sötbehov som lätt går igång annars. Har du eller någon annan några erfarenheter av detta?
Hej! Nej, jag har inte haft något behov av att testa suktrin så jag har tyvärr ingen åsikt om det. Så länge det inte bråkar med sötsuget och du inte psykiskt saknar de söta smakerna ”från förr” så är det säkert helt ok.
Det som skrämmer mig är att världens samlade fettmaexpter mumsar i sådant här till lunch???
Vad kommer de att rekommendera sina patienter?
… Eller är det just FETTMAEXPERTER det handlar om, experter på hur man blir fet, inte hur man undviker att bli det?
Hahaha, ja det är nog dessvärre så….
Hihi, hur tänkte dom där? 🙂
Ursäkta om jag är off topic nu, men ville bara kika in och berätta att idag gjorde jag ditt recept på paremsansoppa (från din lila bok) och det blev fantastiskt gott. Så tack för inspirationen.
Kul att höra! 😀
Först skrattade jag bara åt det där..! Men sen blev jag mer och mer upprörd över det, hur tänker de egentligen?? Att Bounty o diverse godis inte är speciellt nyttigt borde väl till och med dietisterna veta om?
Men usch o blä…
På en sån konferens o allting, man kan ju undra vad dom tänker med? Förresten så kan man göra egna Bounties. 😉
En kompis till mig, Marie har gjort egna (LCHF), som jag ska pröva göra nån dag..
Ja, man blir chockad av hur man kan övh servera detta och sen kalla det LUNCH! Och på en tillställning som denna till råga på allt!
Urk! På en fetmakonferens?? Jag hade nog gått å ätit nån annanstans…hellre en burgare ”på hörnet” utan bröd med sallad och dressing än den där läskiga söta lunchen! Brrr!
Jag äter en minyogurt varje kväll istället för smörgås.Det är min räddning på kvällen och en sked jornötssmör.
Jag väljer dröm yogurt den bruna men andra smaker.
Fortsätter och går ner.
kramar
Otäcka resultat, kunde iofs varit värre… det kunde varit margarin på mackan! 😉
Nobody knows, det kan ju faktiskt ha varit det…