Vi bjöds på en liknade hos vänner för ett tag sedan och det så otroligt gott att vi gjorde en egen häromdagen.
Blandad grön sallad
Gurka, gärna urkärnad
Plommontomater
Klyftade jordgubbar
Lite vattenmelon i bitar
Paprika
Fetaost
Rödlök
Sockerärtor
Massor av kyckling
Vi serverade den med en enkel vitlöksdressing av gräddfil, pressad vitlök och grovmalen svartpeppar, sååå gott! Jag har en bild men ingen usb-kabel, det kommer bild så fort den behagar dyka upp igen!
Det lät verkligen HUR Gott som helst!
Det ÄR det! 😀
Fantastiskt gott med sallad! Synd att det är så svårt att få tag i kvalitativ kyckling nu för tiden. De stackarna övergöds tills benen viker sig på dem redan efter någon månad sen till råga på allt så skall man ”möra” kycklingen med vatten så att man får ännu bättre kilopris. Väntar otåligt på att City Gross skall öppna i Jönköping till hösten. Där skall man tydligen kunna köpa helt vanlig kyckling som fått växa upp på ett humant vis.
Ja, det känns ju lite onödigt att betala för och bära hem vatten när det finns (nästan) gratis i kranen… 😉
Låter som en mkt god sallad, ska prova nån dag! Jag har nyligen köpt båda dina böcker och har hunnit testa några av recepten och maten är minst lika god som den ser ut på de fina bilderna. Kan man frysa lökcheesecake med rosépeppar?
Tack snälla! 😀
Hm, jag har aldrig provat frysa den men jag ser ingen anledning till att det inte ska gå?
Mmmm…så himla gott! Sommarmat! Kram Åsa