Hoppeti hopp!

Jag vet inte riktigt vad den där Zumban gjorde med mig men träningslusten blev plötsligt överväldigande! Jag stillar den med ett hopprep i dag, himla roligt det med fastän jag trasslar in mig en hel del. Ska nog leta en rockring modell ”inte barn” på lunchen idag!

Ha en kalasdag ni alla!

10 svar till “Hoppeti hopp!

 1. Åh jag önskar att jag kunde hula rockring men ICKE! har aldrig lyckats

 2. Skulle också vilja prova zumba =)

 3. Mia Gustafsson

  Hej Anna!
  Visst är det skönt när kroppen får lov att jobba? Har bara testat Zumba på dvd och tyckte det var super roligt (när man har kommit sig över det pinsamma i att man måste skaka rejält på rumpan)
  I slutet av februari köpte jag mig ett löparband och skulle bara gå 3 gånger i veckan när kidsen så Bolibompa. Från helt otränat och väldig usel kondis tränar jag numera regelbundet 3 gånger i veckan, har avklarat ett Vårrus på 36 minuter samt ska springa IFORM loppet i Göteborg 2/9 på 1o kilometer!
  Jag vet att jag kommer runt på 1,2o och jag vet att jag kommer att klara det för efter att försökt att bli en ”löpare” 2 veckor varje vår de senaste 16 åren är jag numera just det: en löpare!
  Så skaka loss, njut av livet och fortsätt med din härliga blogg! Vi kann!

  • Ja absolut! Mhmm, det behövs en hel del självdistans, speciellt när det finns en hel del att skaka med… 😉 Jag är oerhört avundsjuk på dig, har en dröm om att någon gång blir precis som du. Det ser så jäkla härligt ut, både för kropp och själ, att löpa. Total frihet, liksom.
   Du, ha så himla roligt på loppet, spring lite åt mig också, vem vet, något år kanske jag gör dig sällskap? 😀

 4. Vilken fin blogg du har! Gör ett inlägg om den på min blogg, hoppas ok!

 5. Underbar känsla med mycket energi!!! Finns Zumba-program på DVD som man kan plocka fram när man känner för det….

  • Ja, det är så jag får den mesta av min träning! Fast man ska nog inte underskatta energin i att träna sådant här i grupp? Tänkte att jags kulle fuska till mig lite kunskap hemma för att få igång kroppen och sedan ta lite riktiga klasser i höst, det är jag värd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s