Vältajmat paket i brevlådan

Jag fick en väldigt trevlig komplimang av en kvinna på jobbet häromdagen, hon trodde mycket bestämt att jag var 10 år yngre än vad jag är. Jag har ingen som helst åldersnoja ang mitt utseende, (kan mer sakna lite av naiviteten och känslan av att hela världen var min lekplats som jag hade för 10 år sedan,) men det var ändå roligt att höra!

När jag sedan kom hem och hittade detta i brevlådan log jag lite och kände att det kanske är dags ta hand om det som naturen hittills bjussat på…

8 svar till “Vältajmat paket i brevlådan

 1. Du de där krämerna innehåller bara en massa skit som skadar din hud. Ditt fejs mår faktiskt mkt bättre utan dem. Använd nåt helt naturlig på din hud istället som vårdar den o får den att andas. Det där är bara skit du stoppar på huden nu. Och du kommer bli fulare med dem än utan dem om du tror att du använder dem i det syftet att göra huden finare och yngre.

 2. Det är på barnen man ser att man börjar bli ”gammal” samt på för äldrarna på jobbet. Nu finns det inga barn som har äldre föräldrar än mig.
  Men då kan ju jag säga att jag är gammal och vis!
  Mamma Mia

 3. Hej! Tack för en superfin blogg, blir så inspirerad! Försöker gå ner ca 30 kg, hoppas att detta ska funka! Gjorde dina kesoplättar igår, jättegoda men fick göra dom på plättjärnet. Såg någonstans att du gör dom ugnen ibland, hade ju varit smidigt. Smeten var ganska lös så jag kunde inte klicka ut den på en plåt…
  Undrar också om det här med nötter, är det bara ok med naturella?
  Ha en skön helg! Kram!

  • Hej och tack själv!
   Osaltade nötter gör att du inte drar på dig lika mycket vätska och för de flesta är det lättare att äta för mycket salta nötter än för mycket naturella. Ska vi ta det ett steg vidare så innehåller de saltade alltid lite mer skräp i form av oljor så japp, de osaltade är att föredra.
   Lycka till med de 30! 😀

 4. Tänk om man varit lika klok som nu men 10-20 år yngre…
  Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s