Wohaa!

Ibland undrar jag var energin kommer ifrån?!

Har precis avslutat ett rejält konditionspass och känner att jag hade nog  kunnat köra en omgång till… Skönt som sjutton eftersom jag vaknade med duktigt ont i huvudet och med en känsla av inte vara riktigt där jag borde.

Då är det jäkligt skönt att åtminstone fysisk kunna ta kontroll, att ta i så det smakar salt och en smula blod i munnen. Det finns fortfarande en fighter i mig, småbarnsmammans yttre till trots.

3 svar till “Wohaa!

  1. Det låter toppen! Och inspirerande! Att du tränade trots huvudvärk och inte bara tänkte att ”äh, tar det en annan dag”… 🙂 Och nu mår du så bra.
    Jag ska tänka på att det alltid är värt den extra ansträngningen efteråt!
    Ha en trevlig helg!

  2. Härligt Anna, jag blir riktigt sugen på att komma igång med lite träning när jag läser din beskrivning.. Nyfiken på hur, vad och var du tränar, antar att det är hemma kanske? Använder du någon dvd eller följer något program?
    Ha en skön helg!

    • Hej! Japp, med två barn så är det oerhört mycket smidigare med dvd-träning än andra alternativ. Har en hel uppsjö med olika titlar att varva mellan och tycker det fungerar super! Ska lägga in ett foto för inspirationen skull 😉 Idag blev det ett program som följde med en Måbra tidning om jag inte missminner mig: effektiv förbränning. Ganska repetitativ (läs tråkig…)men samtidigt så hinner man ju få rörelserna ordentligt, jag gillar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s