Ytterligare en tågfärd

Uppe med tuppen idag, eller kanske ännu lite tidigare? Kl. 4 stod jag i duschen och nu sitter jag på ett tåg till Stockholm. Optikkurs står på schemat och det ska bli riktigt roligt att få fylla huvudet med lite ny kunskap. Som bonus blir det också lite egentid. Inte helt vanligt i min värld.

11 svar till “Ytterligare en tågfärd

 1. Hej!
  Tänk att jag hittade hit 😀 ! Jag blir riktigt inspirerad och vilka goda recept jag hittat och provat! Tack tack…Har ätit enligt LCHF snart 2 veckor och det känns bra förutom att min mage har blivit väldigt trög 😦 . Är det något som hör till så här i början eller…
  Hoppas du har några tips att ge,
  Önskar dig en skön helg!

  • Hej! Jag vet faktiskt inte om det är vanligt, jag har nog mer hört tvärtom, att man fått ordning på tidigare krånglande magar. Kommer du ihåg att dricka ordentligt? Det kan ju bråka med din mage annars.
   Ha en riktigt skön helg du med!

 2. Hoppas du hade en skön egen dag :), det kan man behöva lite då och då.
  Tänkte bara föreslå för kommentaren om hängskin att kör på jag är helt såld på LCHF och mitt förslag är att du kan försöka försöka styrketräna för att tighta till dej samtidigt. Då får du ju snygga muskler som fyller ut lite av skinnet och det kanske hänger med lite mer också och drar ihop sej. Lycka till och kör hårt, du har ingenting att förlora!

 3. Hej Anna.
  Kan man äta bovete när man äter enligt LCHF?Står på förpackningen att det är en ettårig ört.
  Mvh Camilla

 4. Hej,
  till nåt helt annat…som man funderar på men inte hittar så bra svar på…vad händer med överbliven hud som inte hänger med. Vill inte få hängmage med bara skinn, inte heller på armar, lår o skinkor….
  hur gör man för att det INTE ska bli så?
  Läst lite här o där i din blogg och är sugen på att börja men ovanstående stoppar…

 5. Hej Anna! Jag har föjlt din blogg i över ett år. Jag tycker du är helt fantastisk och en förebild för mig. Jag har själv försökt med lågkolhydratskost i flera omgångar men inte lyckats. Denhär gången ska jag lyckas, när jag läser din blogg blir jag peppad till tusen. Så nu jäklar! Tack för all possitiv energi du sprider. Nu börjar min resa:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s