Långlördag

En liten sjukling i hemmet innebär en stilla lördag idag. Det gråa vädret utanför inbjuder till läsning av långa böcker, matgooglande, (kyckling idag kanske?) en stunds dagdrömmande och skön musik på stereon. Just nu går Needtobreathe, ruskigt bra och jag är jätteglad att jag snart ska se dem live.

Vad gör ni med eran lördag?

10 svar till “Långlördag

 1. Lördagen var en lång härlig dag, efter en veckas resa, med lek med barnen och riktigt god mat och ett gott vin till middagen när barnen somnat. Jag måste tack för länken till NEEDTOBREATHE, riktigt bra. Jag kanske kan kontra :-), här har Stornoway snurrat bra länge nu, riktigt bra. (spotify:album:2F87Q7vtospAvXEupDXlr8)

  //M

 2. Börjat dagen med att sova ut. Härligt! Sedan obligatisk vägning och mätning (positivt resultat:) Frukost med bacon, äggröra och kaffe med grädde. Sedan ett skivstångspass. Hem och duscha och surfa runt lite och snart blir det ishockey med mitt favoritlag på tv. Ikväll blir det en sällan skådad utekväll med tjejerna! (ja någon tvättmaskin har man hunnit med oxå) Kort och gott en mycket bra dag :)Må så gott!

 3. Promenad med Tobbe som vanligt, stor frukost som vanligt, kollat på sonens bygge i Kingelstad (nu när han och nyblivna hustrun är på bröllopsresa till Paris) och släppt ut katten Birk från stallet där. Sedan blir det fortsatt målning, flyttning av möbler och packkartonger för att släppa fram golvsliparna till på måndag.
  I kväll ska vi gå på koreansk krog tillsammans med ett par unga vänner, egentligen kompisar till dottern men som vi gamlingar också kommer väldigt bra överens med.
  Ung. så blir vår lördag 😉

 4. Låter jättemysigt, hade gärna tagit en långpromenad, oavsett regn. Lycka till med Frölunda, jag vet hur svårt det kan vara med undvikandet av klädbutikerna där…
  Ha en riktigt mysig lördag du med!
  Kram! 😀

 5. Jag har startat dagen med en 50 minuterspromenad klockan kvart i åtta. Det var innan regnet, bara lite pytte pytte regn. Bäddat rent i dubbelsängen och väntar på att vi skall åka till Frölunda Torg för att handla lite skor och dyligt. Skall försöka hålla mig från klädaffärerna:-)
  Hur gick det med din sommarjacka föresten? Gick den att knäppa?
  Förra lördagen gjorde jag LCHF pannkakor och det var sååååå gott. Det blir nog söndags lunchen.
  Krya på sjuklingen och ha en nysig lördag.
  Kramis Mamma Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s