Frukosten framdukad i Partille

Nu är magen nöjd och glad!

9 svar till “Frukosten framdukad i Partille

 1. Ping: Anna J & Anna H & Andreas Ee | Bertil Lind

 2. Britt-Marie Torstensson

  Hej! Det var en jättegod och trevlig frukost i Partille,väl värd att köra 24 mil för. Och det var trevligt att se er”bloggare”, Anna och Anna ,tänker jag på, i verkligheten. Vilken resa du gjort! Fantastiskt! Tittar jag noga på frukostbilden så är jag själv med, haha!

  • God morgon! Ja, jag hade inte haft något emot att ha lite av den där äggosten just nu.. 😉 Det var väldigt trevligt att få träffa dem som läser bloggen för min del också! Hoppas att det är ok att du är med på bilden?

 3. Jättetack för att du kom! Hoppas det kändes lyckat! Själv tycker jag det blev en riktig toppendag. Nu hann vi bara hälsa, men jag hoppas vi hinner prata nästa gång vi ses.

 4. Nja, det var väl ett medvetet val – jag kunde ju inte vänta tre månader på att få börja använda alla dina goa recept! 😉

 5. Hej där,

  Jag missade ju förstås frukosten (eller valde bort den). Hoppas att den smakade bra – det ser så ut. Vad serverades?

  Trevligt att träffas över bokbordet förresten. Jag lovade ju att skriva en rad här. Boken (som skulle bli julklapp… 🙂 ) blev mycket uppskattad. Ingen av oss här hemma behöver ju gå ner i vikt, men det är alltid trevligt med ny inspiration för god mat på LC-temat, som vi äter efter sedan ett år tillbaka. Dessutom är det ju inte fel att bläddra i en bok – jag är inte mycket för att leta på internet efter recept.

  • Hallo Johan från Allingsås! Rackarns, lyckades du inte smuggla in boken? 😉 Det var var väldigt trevligt att träffas idag, kul att boken blev uppskattad om än lite tidigare än du tänkt.. 😉 Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s