Härlig helg bakom och skön dag framför

Lördagen i Partille var supertrevlig!

Jag fick träffa massor av bloggläsare, kul som sjutton, och fick förmånen att ha mitt bord brevid Anna Halléns (vilket skönt knippe energi hon är, härligt!) och Jenny Elwes vilket var två väldigt trevliga nya bekantskaper. Anna har ni ju säkerligen koll på sedan tidigare men Jenny kan vara ny även för er?

Det är väldigt många som skriver till mig och ber om lite mer personlig coaching i viktminskningssyfte och ny kan jag med glädje hänvisa er i Göteborgstrakten till just Jenny eller till Suzanne Lundborg som också var på plats i lördags.  Båda dessa tjejer jobbar med kostrådgivning med LCHF-bas och de brinner för att få hjälpa andra att hitta rätt med kosten. Som Jennys visitkort säger: ”Jag lever inte för att äta, jag äter för att leva.

Dessvärre missade jag föredragen men jag har ju hört Andreas ett par gånger tidigare, väntar nu ivrigt på hans bok istället!

LCHF-butiken hade också en utställning där och nu vet jag vart jag ska hänvisa att er som inte vill mala sitt mandelmjöl själv… De har en annan sak jag tycker verkar väldigt smidig: kolhydratsfri redning!

Söndagen var lika spännande den. Min lilla tjej har pratat om karate länge och eftersom jag med oerhörd glädje tränade jujuitsu förut och och hennes far taikwondo så var det självklart att låta henne testa. Det resulterade i två lika träningssugna tjejer efter träningen igår. Jag anmälde mig också och familjen roade sig med att leta reda på lite gamla mitzar och testa om det fanns några kunskaper kvar. Jo, allt kanske inte är borta men när jag ser på Stellas målmedvetenhet och glädjen som lyser i ögonen på henne när hon får in ett slag precis rätt så är det tydligt att hon snabbt kommer att bli bättre än vad jag någonsin varit.

Idag har det klättrats i träd och snart ska det shoppas skor. Nästan lika roligt som det som kommer efter, fikapaus med bästa Lottan!

4 svar till “Härlig helg bakom och skön dag framför

 1. För alla som undrar… ”asga” betyder säga. 🙂

 2. Hej!
  Ville bara smita in hit och asga hej. Jag är ju urusel på att hinna med att besöka andras bloggar.
  Kul att äntligen få träffas. Stor Kram Anna

  • Haha, jag vet precis hur det är! Hinner ju knappt med min egen men så kör jag ett race då jag smiter in på tja, åtminstone ett 50 tal av favoriterna man samlat på sig under åren, som att återse gamla vänner. 😉 Ja, det var verkligen kul att träffas, hoppas att det blir fler möjligheter!
   Kram!
   /Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s