Måndagsmorgonstack!

För att ni hänger med trots att bloggen inte uppdateras så mycket, för att att ni kommenterar med engagemang och för all musik ni delar med er av! Det gör mig sååå glad!

Jag fortsätter med tacksamheten och är glad för att min lilla kille fortfarande är i ett stycke trots att han är en vilding. (Brännsår i förra veckan, djupt jack i pannan med sjukhusbesök som följd igår kväll.)

Denna vecka är jag och kidsen lediga så jag lovar, heder och samvete, att jag ska bjuda er på lite nya recept. Något annat ni saknar nu när jag är på mitt allra bästa humör och tiden bjuds?

Kärlek till er alla!

6 svar till “Måndagsmorgonstack!

 1. Nej, de har inga nya smakvarianter. Detta är människor som äter kolhydrater i ”vanliga” mängder så de har snarare tillsatt lite mer mjöl efterhand som experimentlusten fallit på. Tyvärr.

 2. Hej

  Jag har följt din blogg med stort intresse under lite mer än ett år nu. Ville berätta att dina keso plättar är internationellt kända numera 🙂 Jag bjöd min vännina från Polen på dem och hon fick receptet, hon och hennes vänner har döpt om kesoplättar till Svenska plättar 🙂

  Tidigare i din blogg skrev du så mycket om din vikt resa, nu ingenting. Jag saknar såna inlägg för de var väldigt peppande. Hur går det för dig nu? Håller du vikten, går du ner något mer?

  Ha en skön vecka

  • Hej!
   Ja, visst var det var om vikten under själva viktminskningsfasen. Numera är den ju ganska konstant och därför en smula tråkig att skriva om. 😉 Kul med kesoplättarna, de har inga nya varianter på smaksättning att dela med sig av?

 3. Hej och god måndag! Vad mysigt med höstlov!
  Vet inte riktigt vad jag skulle sakna här eftersom jag nyligen hittat din blogg….. måste ju läsa ikapp mig en aning.

  ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s