Kålkalas

Det blev kål över från kycklinggratängen och så här i hösttider så känns det som att en kålpudding passar bra. Har skrivit ett nytt recept idag på just en sådan: Ädelostgratinerad kålpudding med lingonchutney.

Blir experimentet bra lovar jag att dela med mig under morgondagen men först en repa in till stan igen, köpte fel storlek på ett benskydd igår och jag tänkte träna karate ikväll så knäna behöver allt stöd de kan få. Uppenbarligen är jag inte 20 längre? Skumt det där.

Sedan tänkte jag klämma in en liten höstlovsöverraskning till barnen. Toystory 3 på bio, kul för både oss vuxna och kidsen!

För er som undrar: vågen är rätt konstant men får dra upp brallorna lite oftare än vanligt. Också en skum sak men trevlig.

4 svar till “Kålkalas

  1. Jag håller med Johanna!! Jag bor förvisso i ”fel” stad men sånt går att alltid att ordna =) Lycka till i fortsättningen!

  2. Hej.
    Har följt din blogg till och från i över ett år nu. Tycker att du är beundransvärd! Önskar att du kunde hålla kurser/läger. Jag skulle anmäla mig direkt! Tror att det skulle bli en succe´!

    • Tack Johanna! Jag önskar att jag hade tid för det, det hade varit vansinnigt roligt men som det ser ut just nu finns det liksom ingen plats för det i mitt liv. Men jag säger inte att det inte kommer någon gång i framtiden! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s