Vägen från 137kg & Från mitt kök

Ni vet väl om att man kan köpa bloggens första år i bokformat? Och att mina bästa recept finns samlade i en kokbok?

Det var en väldigt lustig känsla första gången jag pratade med min då blivande förläggare. Jag hade fått en del underliga mail och samtal hem från… låt oss säga en smula förvirrade människor, så när det hörde av sig en man och säger att han vill ge ut min blogg i bokformat så var jag först benägen att tro att han tillhörde den speciella skaran. Tack och lov lyssnade jag på honom en stund till och resten är historia som man brukar säga!

Även om ni kan köpa dem i bokhandeln så är det klart billigare att beställa dem från Adlibris eller ännu hellre direkt från förlaget, Pickabook. Båda böckerna kostar just nu 378:- inkl frakt. Kanske en blivande julklapp till dig själv eller någon du vill väl?

10 svar till “Vägen från 137kg & Från mitt kök

  1. Ojojoj, Anna, nu har jag provat dillplättarna också, som tom min ogifta man bara utbrast ”Wow, vilken lyxmat!” för han fick med sig till jobbet 🙂

    Hääärligt! Krya på dig!

  2. Hej Anna,

    provade blomkålsmoset för första gången i fredags och fast jag var skeptisk eftersom varm blomkål mest luktar fis (förlåt, hehe) blev det KANONGOTT!!! Repris redan dagen efter 🙂 Tack!

    Bästa hälsn Mette (som inte har kvar sockerdipparna)

  3. Jag har boken ”Från mitt kök” sen den kom ut och jag älskar dina recept. Har provat flera av dem och alla har verkligen hållit måttet.

  4. Hej! Hoppas att jag gör rätt på min viktresa. Känner mig nerslagen då vågen pekar på – 2kg på två veckor. Trodde nog d skulle gå lite bättre än så…..Jag inser själv att jag är för insnöad på vågen och borde tänka på hur mkt bättre jag faktiskt mår fysiskt utan kolhydrater men d är svårt! Då är din bok härlig inspiration och du verkar så glad och lycklig så d smittar av sig lite. Tack! En dag för mig kan se ut så här, hör gärna vad du tycker:
    Morgon: Kaffe+grädde, fil med hallon och kokt lr stekt ägg, skinkrullar med brie nån grönsak, vatten. Lr scrabbled med lite grädde och ½ pkt bacon lr några skivor skinka+ sallad. Vatten att dricka, kaffe med grädde.
    Lunch: Nån gryta med sallad, avocado, morötter eller kål. Lr kanske kycklingfile/Lax/kassler med cremefraichesås+sallad och vatten. Mellanmål. Ett par mandlar, några ”gladakossan” ostbitar eller koktägg.
    Middag: Samma typ som vid lunch. Jag äter aldrig nått kvällsmål utan håller mig ändå mätt sen middagen. Ev dricker vatten lr mineral vatten. Tror du att jag är på rätt väg?! Återigen tack för inspirationen till ett bättre och friskare liv!

  5. Hejsan!
    Vilken resa du har gjort!! Man blir blir verkligen inspirerad av dig. Bra jobbat!! 🙂
    Hade gärna ätit som dig men är allergisk mot mjölk,ägg och vete och då blir det svårt att fixa denna kost tyvärr. Eller vad tror du? Vete kan man ju lätt ta bort men ägg och mjölkprodukter behövs nog skulle jag tro?
    Ha en trevlig helg och åter igen bra jobbat! 🙂
    Mvh
    Lotta

    • Hej och tack så mycket! 😀
      Själva grundtanken bakom hur jag äter är att jag äter det jag mår bra av så det tycker jag du ska göra med! Att välja bort socker i mesta möjliga grad tror jag alla mår bra av och det kan du ju göra även med dina allergier. Det tror jag du kommer långt med hälsomässigt. Kålpuddingen från igår kanske skulle kunna funka för dig?

Lämna ett svar till Anna J. D. Jacobsson Avbryt svar