Underbara människor, vi har en vinnare!

Ni gör det svårt för mig, jag hade så gärna velat kunna ge er ett bokpaket vardera!  Även om bloggen ibland tar tid och energi så ger ni tillbaka så oerhört mycket. Att få ta en liten del av era liv är stort och jag tackar er för det.

Stort och varmt grattis till Benita och hennes far som får en extra julklapp under granen i år. Ha en fantastisk jul ihop och ta hand om varandra!

(Benita, skicka mig ett mail på: anna.j.d.jacobsson@live.se med din adress och berätta om du vill att jag ska skriva något i boken, så lägger jag paketet på posten idag!)

 

3 svar till “Underbara människor, vi har en vinnare!

 1. 80/80/20, är/var bara ett teoretiskt resonemang som AD förde med en dietist, och då handlade det om en äldre, liten inaktiv kvinna, varvid kalorierna stannade på 1300 Kcal.
  Inget för någon att pröva i praktiken iallafall, såvida man inte är pygme och väldigt inaktiv.
  Pröva i stället hur lite du behöver för att stå dig mellan måltiderna.
  Sen så är du ung och frisk, du får ha tålamod, var rätt nöjd med det.

  För att gå ner i vikt krävs alltid någon form av energiunderskott, tanken med LCHF är att det skall uppstå automatiskt när kroppen tar en del av kroppsfettet.

 2. Grädde finns visst på minmat – men det står som ‘Vispgrädde’. Lite klurigt att hitta m.a.o.

 3. Hej Anna,
  Jag blev så glad när jag hittade din blogg, fylld med inspiration till min nya livsstil! Båda mina föräldrar äter LCHF sedan två år tillbaka, mamma pga av att må bättre (hon gick ner fem kilo på sex månader och har stått stadigt där sedan dess och mår jättebra) och pappa pga diabetes.

  Jag har ätit sedan 1 nov i år, alltså bara sju veckor. Jag har helt undvikit socker och ätit enligt rekommendationerna. Min startvikt var 69,7. Jag gick ner lite första veckorna men står efter sju veckor på 68,5 (stadigt). Jag har gått ner två cm i midjan men det är allt. Jag vet att man kanske inte ska vara så ivrig, men jag har läst om 80/80/20 och vill gärna prova det. Mitt mål är att väga ungefär 60 kilo till mina 165 centimeter.

  Tycker det är svårt att använda minmat.se eftersom inte ens grädde finns att välja på som livsmedel, tycker det brister på många sätt. Finns det någon veckomeny för hur man ska äta enligt den regeln, kokbok eller liknande? Jag finner ingenting! Jag är SÅ motiverad till att fortsätta med LCHF, jag mår jättebra, men skulle må ännu bättre ett par kilo lättare.

  Tacksam för svar och tips om 80/80/20 – eller andra tips att tänka på när man vill gå ner i vikt med LCHF! Kanske fungerar LCHF bättre på de som är överviktiga än för oss som bara har de där typiska fem kilona för mycket…

  Vänliga hälsningar Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s