Långsam krönika

Jag tänkte att jag skulle summera ihop 2010 men det visar sig vara svårare än jag trodde. Meningar skrivs och raderas lika snabbt. Året har varit både långsamt och omvälvande. Jag tror ni som har hängt med länge har märkt det på bloggen men jag jobbar på att hitta tillbaka.

Till skrivandet, till den där omättbara lusten på livet, till mig själv.

10 svar till “Långsam krönika

 1. Jag skulle vilja veta hur mkt du har gått ner nu det var länge sedan du uppdaterade oss om detta i din blogg! Har du nått din målvikt?

  • Hej! jag är ledsen men jag har inte gått ner mer än 60kilo fortfarande 😉 Mer seriöst: Det blir en sådan otrolig skillnad hälsomässigt att inte känna att de sista kilona bara handlar om utseendet. Ett utseende som är tveksam till kommer bättras av en ännu större viktnedgång. Vi får väl se hur det blir i framtiden, jag är ju kvinna, med rätt att ändra mig 😉

 2. Jag hejar på dej! Eftersom jag bloggar själv vet jag att det kan gå upp och ner, men vi är många som blir peppade av det du skriver. Ann-Lis

 3. Man ska göra precis det man vill göra.
  Du har en jättebra blogg Anna som jag ofta länkar till, men jag är samtidigt väldigt glad att jag själv varken har en blogg och några läsare, om du förstår vad jag menar. Det får ju inte bli ett tvång att skriva. Bloggläsare kommer och går, precis som bloggare.

  Men du är ju ett stort tillskott 2011, matrevolutionens år. För mig är det helt ok att upprepa sig eftersom det som bloggas liksom bara försvinner..

 4. Jag har en liten fråga om lchf. Jag är inne på min 4:e dag, så jag har inte hållit på länge alls. Hittills går det bra, men jag undrar över när man kan/ska plocka in rotfrukter m.m. Jag har beställt dina böcker och ser verkligen framemot att få läsa dom. Jag hittar mycket bra information, recept och annat här hos dig, tack. Men just rotfrukterna undrar jag över och hittar inget svar ute på nätet. Tack på förhand.

  • Hej! Äter du strikt Lchf så bör du faktiskt låta de flesta rotfrukter vara. Rättika och rädisa är helt ok i kolhydratsinnehåll dock. Jag själv äter rotfrukter men hyfsat sällan och i relativt små mängder.

 5. Det kan nog hända att man tömmer sig själv på inspiration
  emellanåt och då behöver tanka lite, innan man kan fortsätta. Tanka
  på du! Vi väntar med spänning på nästa sändning!! 🙂 Kram//Mimmi
  F

 6. Åh, men är det inte så att man ibland behöver pausa en smula eller till och med backa lite för att få överblick. Om man släpper kraven på sig själv och gör saker när man har lust i stället för att man måste så blir det ju roligare. Tycker jag i alla fall.. 🙂

  Vi som följer dig väntar troget medan du kommer ikapp med dig själv.

  Stor hög med inspirationskramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s