Åh jordgubbar, mums!
Mums, å jordgubbar är ju så gott 🙂 Jag undrar över potatismos. Om man kokar potatis och sen kyler så sänks ju gi:t. Då borde det ju funka att göra så sen koka mjölken som ska i så moset blir varmt och då få ett potatismos med lågt gi, eller??
Det låter ju rätt men jag tror ändå att det blir fel… Sorry! Gör mos på blomkål istället, supergott! <
Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:
Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Facebook-konto. ( Logga ut / Ändra )
Ansluter till %s
Meddela mig om vidare kommentarer via e-post.
Meddela mig om nya inlägg via e-post.
Δ
Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.
E-postadress:
Anmäl mig!
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.
Sign me up!
Åh jordgubbar, mums!
Mums, å jordgubbar är ju så gott 🙂
Jag undrar över potatismos. Om man kokar potatis och sen kyler så sänks ju gi:t. Då borde det ju funka att göra så sen koka mjölken som ska i så moset blir varmt och då få ett potatismos med lågt gi, eller??
Det låter ju rätt men jag tror ändå att det blir fel… Sorry!
Gör mos på blomkål istället, supergott! <