Jag när en liten dröm

Någon gång vill jag bygga ett eget hus. Rita, schakta, gjuta, såga, hamra, måla, tapetsera, planera ljussättning och trädgård, allt från skratch och så mycket som det bara är möjligt vill jag göra själv! (Tillsammans med han som delar min dröm förstås! Puss!)

Jag älskar känslan av att arbeta fram saker med mina händer och faktiskt planerandet och räknandet innan med.

Just idag är det en dröm men jag övar mig och har 135 renoverinssugna kvadratmeter att roa mig med så länge. Praktiskt liksom! Tvättstugan blir iaf. fin i väntan på att drömmen ska slå in.
Vad har ni för drömmar?

4 svar till “Jag när en liten dröm

  1. Drömmar är så viktiga! Just nu lever jag min husdröm, med blod svett och tårar (eller inte så många tårar, faktiskt)… Vi har byggt hus en gång, men ville renovera i stället, så min dröm var som din, fast tvärtom :-)!

  2. Åka jorden runt!

  3. Gå ner 20 kg utan ansträning och hitta en man!

  4. ´Massor fasst egentligen inga speciella. Längtar i och för sig till hösten när vi skall börja kolla med banken om vi kan köpa ett hus av ett par vi känner som skall sälja. Det är inflyttning nästa vår så jag har stoppat det lite ”bakom” i väntan på besked.
    En dröm att slipa bort de sista kilorna. Drömmer om att det skall ordna sig med sysselsättning för sonen som tagit studenten. Drömmer om att ”den misstänkta båtbensfrakturen” skall läka på kortas möjliga tid. Drömmer om en skön sommar och att vi skall få vara friska. Önskar du fpr odla vidare op dina drömmar Kramis Mamma Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s