Lite gör så mycket

I af när det kommer till Cointreau tydligen…
Gårdagens middag bestod av ryggbiff och en sås gjord på skyn, finhackad lök, köttbuljong, en skvätt grädde, soja, peppar från santa Marias kvar med 5 olika pepparsorter i. Gott, men inte fantastiskt förrän ett par matskedar cointreau fick droppa ner. Mmm-hmmm-mmm…
Idag tror jag att det landar en lax i gorgonzolasås på midsagsbordet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s