Artikeln i GP:Om Vändpunkter

”Ingen slipper frågan: Vad vill du med ditt liv. 

En vändpunkt kan skapa en ny mening. Det betyder inte att vägen blir lättare men den kan bli mer värd att vandra.”

Så löd inledningen till artikeln, vi var fyra som intervjuades: Calle som fick veta att han var adopterad vid 48 års ålder. Roozbeh valde att lämna sin religion, Carl var med om en jordbävning under en fn-tjänstgöring i Pakistan och så lilla jag.

(Som borde valt andra kläder…)

Det borde bli läsbart om ni klickar upp bilden.

4 svar till “Artikeln i GP:Om Vändpunkter

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg väldigt länge och tycker du är en härlig person. Positiv och väldigt inspirerande. Nu vill jag dock ställa några ”besvärliga frågor” som jag absolut inte vill att du ska ta illa upp för. Du har gått ner ca 60 kg och bör då väga runt 77 kg. Du verkar ha stannat där. Är du nöjd med den vikten? Är inte det en del kg för mycket för din längd? Det var längesen du la ut bilder på bloggen men tidningsartikeln visar en bild där jag tycker du ser ut att ha gått upp en del igen? Eller är det en missvisande bild? Är tyvärr väldigt medveten själv om att man ser stor ut i vissa kläder 🙂 Ja, det skulle helt enkelt vara intressant att veta om du anser dig ha nått din målvikt och om du inte har det varför du står stilla.
  Hoppas absolut inte du tar illa upp!
  Hälsningar
  Annika

  • Ingen fara, jag tar inte illa upp. Återigen vill jag betona att jag aldrig valde den här kosten för att bli smal, det har aldrig varit viktigt för mig att passa in i samhällets mall om vad som är vackert. Jag valde den för att få bukt med mitt sjuka förhållande till mat och det har jag. Om jag går ner så är det naturligtvis bra för hälsan och för egen del hade det inneburit en ännu roligare garderob men samtidigt, det är redan en enorm förändring som jag har genomfört och jag är tacksam för den. Och ja, vissa kläder, vissa vinklar är inte alltid smickrande, när jag själv lägger upp bilder väljer jag naturligtvis de jag tycker ser bäst ut medan en professionell fotograf kanske mer fokuserar på bilden som helhet än en där jag ser som bäst ut.

 2. Tack för att du fixade till så att jag (vi) fick möjlighet att läsa artikeln. Känner igen mig i nästan exakt allt som stod och har gjort exakt likadant…..
  Ha en härlig dag, trots regnet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s