Skogens guld

Ikvälll blir det en paj på gyllene kantareller och mängder av stark prästost… Ser fram mot middagen redan!

Men, jag saknar ett gott vin till, någon som har ett bra tips tro?

 

19 svar till “Skogens guld

  1. Din senaste bok är fantastisk, så mycket gott. Jag har letat och inte hittat någonstans, när man bakar så ska det svara stevia och sukrin men det får man ju inte tag i så lätt, kan man använda hermesetas sötningsmedel? En dum fråga men jag ställer den i alla fall.

  2. Oxå sugen på paj. Hur gör du den Lchf?

  3. Allesverloren (tror jag det heter) den för 109:- …supermumsig. Rött..

  4. Blir kantareller till middag här också, dock så späder jag ut gulingarna med Svarta trumpeter. Vilket i mitt tycke och smak bara gör det bättre.
    I fråga om vin så är det enda jag kan rekommendera vilken Rioja som helst. Det är det vi alltid dricker till!
    Ha en bra helg när den kommer (Min har redan börjat 🙂 )

  5. Någon god röd från Sydafrikanska producenten Allesverloren. Mums!

  6. O Du gillar VITT en enkel blå Flaska: RELAX!
    -Jag har också gjort en kantarell-paj med Västerbotten ost på Mandelmjöl=SUPER-smarrigt!
    Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s