Vitt begär, av Gunilla Sahlin

Jag läser.

Efter en lång tids förhalning. Jag visste redan innan att hennes berättelse skulle vara liknande min och att det skulle dra upp många känsliga områden till ytan för mig. Så jag har väntat, lagt åt sidan till en annan, starkare dag.

Jag ser mig själv bakom hennes ord, varenda sida hade kunnat vara skriven av mig själv. Det gör ont, det gör fruktansvärt ont att genomleva allt igen, jag trodde att jag lagt det bakom mig men inser att jag aldrig kommer att kunna göra det, det kommer alltid vara en del av mig. En ovälkommen, mörk och tråkig del av mig men jag hoppas att den kommer att minska i takt med att ljuset får växa.

Den här boken är skriven för alla i våran situation. För alla som känns sig galna, som känt sig äckliga och dumma i huvudet för att vi inte kunnat hantera sockret. Den är också för alla som har en omgivning som inte ens kan närma sig att förstå. Den är årets julklapp till dem.

20111115-203851.jpg

7 svar till “Vitt begär, av Gunilla Sahlin

 1. Hej!
  Hur gjorde du för att ”ta dig ur” beroendet? Måste säga att det inger hopp:)

 2. Anna, glöm aldrig att du är den finaste du har.. och också vi andra som har förmånen läsa dina kloka ord.. stora kramen
  Eva

 3. Jag har precis fått mitt ex som jag beställt, ikväll ska jag sätta igång läsningen. Jag kommer säkert också att känna igen mig, jag hoppas att jag kan bli lite hjälpt av boken till att förstå och kanske också få tips och råd hur man gör för att klara av att låta bli det som gör mig sjuk.

 4. Var rädd om dig!

  Styrkekram
  Cecilia

 5. Känner precis likadant som du Anna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s