LCHF-klubben.se

Snart nytt år, snart nya tider! 

Jag och min lilla blogg packar flyttlådorna igen och beger oss till LCHFKlubben.se, en medlemsklubb för, som Katrin Zytomierska själv säger, alla oss som älskar LCHF 🙂

Recept, träningstips, sköna bloggar, teori och coahing, jag tror att det kommer att bli en fantastisk portal och det känns jätteroligt att vara en del i den!

Jag tror att många känner igen Katrin som en åsiktsmaskin, (vilket jag personligen älskar trots att jag inte alltid håller med henne,) men vet ni också att hon efter sin graviditet hittade till LCHF och gick 35 kilo?! 35!

Hur vill du att 2012 ska kännas? Jag känner att det hade inte gjort ont om jag tappade några kilo till, om jag hittade lite ny inspiration i matlagningen och om jag drabbades av en omättlig träningslust för att tighta till min trötta kropp lite. Jag har en skön känsla av att jag kommer hitta det snart!

 

Enligt nedräkningen på sidan är det 9 dagar, 1 timme, 34 minuter och 2 sekunder kvar tills lasset går…

Hänger ni med?

13 svar till “LCHF-klubben.se

 1. Apropå mat – Sverker Olofsson tillbaka i eget debattprogram – ”Full, fet och fattig !”.

  Är det framtiden för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i Sverige

 2. Det var tråkigt att läsa, skulle aldrig någonsin gynna en portal som drivs av den människofientliga, läs fettohatande Katrin Zytomierska.
  Tack för alla roliga, tänkvärda och inspirerande inlägg, och även dina böcker som jag har köpt!

 3. Fast hon gick ju ner 33, inte 35, och hon tränade samtidigt 😉 Jag är övertygad om att lchf fungerar, men inte för att bli så smal som hon utan att träna. Ni sabbar för er själva när ni förvränger sanningen :/

  • På riktigt? Tycker du att två kilo spelar roll när det kommer till prestationen? Och jajamen, hon har tränat, träning är självklart nyttigt och har säkerligen spelat stor roll i hennes fina slutresultat, inget snack om det. Själv gick jag dock ner mer, praktiskt taget utan träning, på samma kost.

 4. Hej!
  Låter intressant! Ska fortsätta att följa din blogg där!
  Hälsningar Nina

 5. Glöm inte länka dit här då! 🙂

 6. Jag hänger med 😀

 7. Låter spännande hänger gärna med.Kostar bloggen något??
  God jul och gott nytt år.

 8. ”Hur vill du att 2012 ska kännas?”

  Må bra

  GOD JUL

 9. Carina Lennartsson

  Självklart hänger jag med:-) jag är en trogen läsare sen några år tillbaka, inte så flitig med kommentarerna men jag tittar in varje dag i hopp om att något nytt är skrivet. God Jul och Gott Nytt År. Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s