Nytt inlägg

http://www.lchfklubben.se
Bloggen är fortfarande gratis att läsa! 😀

12 svar till “Nytt inlägg

 1. Tråkigt det där med RSS-funktionen. Hoppas det går att ordna. Du skriver att bloggen FORTFARANDE är gratis. Kommer det att kosta att läsa den framöver…eller?

  Kram Eva

 2. @Peter (m fl): Eftersom den nya bloggen tycks vara en WordPress-blogg finns RSS-flödet på adressen http://lchfklubben.se/annajdjacobsson/feed/atom/ – men jag håller helt med om att den som står för det tekniska borde göra flödet lätttillgängligt direkt på webbsidan, via länk eller liknande. Det borde vara en självklarhet att ha både synlig (ikon/text) och osynlig (link rel-tagg) RSS-länk på alla bloggar och jag hoppas att det här bara är ett förbiseende. Personligen följer inte jag heller bloggar som saknar RSS-flöde, men jag brukar åtminstone fråga vänligt efter ett dylikt innan jag högljutt klampar därifrån. 🙂

  • Jag har inte på något sätt ”högljutt klampat” iväg någonstans. Jag har påpekat att RSS saknas på sidan, och att det gör att en del människor, inklusive jag själv, kommer sluta följa bloggen pga detta. När man som Anna har gjort, flyttat vidare till nya ställen med sin blogg, så är det viktigt att se till att alla funktioner finns med innan man flyttar. RSS är i dag en så grundläggande funktion, att man inte får missa den. Gör man det så tappar man också läsare. De flesta läsare kommer inte att kommentera över huvud taget. Risken är överhängande att Anna redan har förlorat ett gäng läsare på grund av detta.

   Jag gillar Annas blogg, och har läst den en längre tid, och följde med i hennes förra flytt, och vill gärna fortsätta läsa den. Utan RSS har jag dock inte möjlighet att göra det. Alltså kommenterade jag, och påpekade vad som saknades. Jag såg också till att prenumerera på vidare kommentarer till inlägget, för att se om problemet kanske rättades till. Jag har svårt att se hur du får det till att jag skulle ”högljutt klampa” iväg nånstans.

   Utöver det får jag säga tack för att du listade ut den korrekta länken till RSS-flödet, och la ut det här.

   Anna: Bäst att du får till RSS-länken på den nya sidan. Mia kan säkert hjälpa dig med det. 😉

   • Trist att det ska behöva bli så men eftersom jag själv inte följer bloggar beroende på Rss eller inte så har jag inte tänkt på saken. Tror dock säkert att de kommer att lösa det, barnsjukdommar, gissar jag, eftersom det så uppenbart är en oerhört viktig fråga för bloggläsarna.

  • Tack snälla du! 😀 super!!!

 3. Tyvärr så blir det slut med att följa din blogg. För som även föregående kommenterar skriver så har den inte RSS-funktion och då blir det inte att följa den längre.

  Tack för det vi fått läsa fram tills nu.
  /Sara

 4. Ledsen, men det här ser ut att vara tack och adjö, och tack för den här tiden. Din nya blogg verkar inte ha någon RSS-funktion som jag kan hitta, och vem har tid att läsa bloggar som inte har RSS i dagens läge?

  Lycka till!

  /Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s