Gör så här:
Dela ett blomkålshuvud i minde delar, skala och dela några stora palsternackor. Koka mjuka i vatten och grönsaksbuljong. Mixa sedan tillsammans med ett par msk philadelphiaost, en go klick smör, en skvätt grädde och salt och peppar.
Till det hade vi våra standardköttfärsbiffar, mnom!
Blomkål och palsternackspure
Det här inlägget postades i Min historia. Bokmärk permalänken.
Kikar in här med ett sent GRATTIS till er lilla tös ♥ Härligt att allt gått så bra!
Kram!
//Bellan
Tack så mycket!:)
Gott gott älskar dina köttfärsbiffar köttfärskrydda är toppen kram
Ja visst är den en bra krydda! En sådan där som ger en fyllig bassmak!
Tack 🙂
Hur gr du frsbiffarna? //Carina 5 okt 2012 kl. 20.27 skrev Anna J.D. Jacobsson: > >
De finns på flera ställen i bloggen, sök köttfärsbiffar så får du lite olika varianter!
så gott!