Kassler i ädelgrädde

image

Supersnabb mat!

1 bit kassler
1 påse frysta grönsaker enligt smak
3 dl grädde
2 msk ädelost. Jag hade cambozola hemma.
1 klick smör

Sätt ugnen på 225 grader. Medan du väntar på värmen steker du på de frysta grönsakerna i smöret så de tinar och värmer samtidigt upp grädden i en kastrull.  Smula ner osten och låt den smälta under omrörning. 
Lägg de nästan färdiga grönsakerna i en ugnsform. Skiva kasslern ovanpå och slå över ädelgrädden.
Gratinera 15 minuter.

Milt, krämigt och samtidigt smakrikt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s