Ugnsomelett med gårdagens rester

image

Jag gör den på 4 ägg, 4 dl mjölk och 1 dl grädde + salt och peppar.  In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Sista 5 minuterna slänger jag in vad som kan vara kvar i köttväg från gårdagen. Färs, skinka,  kassler tex.

2 responses to “Ugnsomelett med gårdagens rester

  1. Åh vilket bra tips på kvällmat =) Ser jättegott ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s