Jag åt rysk yoghurt med egen musli; nötter och frön rostade i ugn med cocosfett och vaniljpulver (till jul kryddade jag muslin med pepparkakskryddor), kokt ägg och kaffe med lite grädde, sen var jag nöjd fram till lunch 🙂
Jag gjorde en ”pannkaka” av 2ägg, 1 dl kokosgrädde, 3 msk keso, en nypa vanilj och en nypa stevia, stekte i kokosolja och åt med hallon, blåbär och rysk yoghurt . Mums 🙂
Jag åt rysk yoghurt med egen musli; nötter och frön rostade i ugn med cocosfett och vaniljpulver (till jul kryddade jag muslin med pepparkakskryddor), kokt ägg och kaffe med lite grädde, sen var jag nöjd fram till lunch 🙂
Låter som en värdig söndagsfrulost! 🙂
Te, färskpressad blodapelsinjuice, kokt ägg med smör och leverpastejmacka med gurka. Brödet enl http://blogg.annaskipper.se/2013/03/20/lchf-brod-valnotskubb-fran-boken-baka-matbrod-med-lchf/
Jag gjorde en ”pannkaka” av 2ägg, 1 dl kokosgrädde, 3 msk keso, en nypa vanilj och en nypa stevia, stekte i kokosolja och åt med hallon, blåbär och rysk yoghurt . Mums 🙂