Man tager vad man haver middag

Innehållet i kylen:

image

Blir till ugnsomelett:

image

(Som vi var alldeles för hungriga för att fota när den kom ur ugnen…)

Jag skivade rotfrukterna och lät dem steka i lite smör i ugnsformen medan jag klippte skinkan, skivade purjon och vispade ihop grädde, mjölk och cremefraiche med örtsalt, svartpeppar och oregano. Lite tomat på toppen blev det för ögat skull också.

Riktigt gott och mättande!

Annonser

One response to “Man tager vad man haver middag

  1. Före-bilden duger alldeles utmärkt, ser
    supergott ut. Tack för inspirationen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s