Hej!

Härom dagen träffade jag en läsare av bloggen. (Hej på dig!) Himla roligt! 🙂
Ibland glömmer jag bort att det kanske finns någon därute som faktiskt ser fram mot mina inlägg trots att jag kanske alltid har något särskilt att säga!

Så idag blir det lite vardagsglädje!
*Solen skiner!
*Det blåser en härlig ljummen vind!
*En efterlängtad beställd klänning kom precis i sista sekund. (Ska på middag ikväll och är på väg till jobbet nu. Smet in på affären medan jag väntade på tåget eftersom värmen tyckte att jag skulle dricka lite mer vatten och där står de och packar upp pinfärskt levererade paket och mitt låg på toppen av högen!)
*Jag har en långledig helg framför mig!
*Lillebrors blev precis klar med sin utbildning,  wihooo!
*Jag har en fantastisk,  härligt brokig familj!
*Vågen visade -3 kg till i morse!

Vad är ni lite extra glada för idag?
Ha en härlig dag i solen alla!

4 svar till “Hej!

  1. Hej igen.. En fråga till bara.. För nu jäklar ska jag också lägga in en högre växel.. Antecknade du vad du åt? Mängd? Osv? Tack snälla för din vägledning på min uppstartade resa! Med vänlig hälsning, Marie

  2. Hej Anna!!
    Jag har idag fått mitt beställda paket hem, vilket innehöll dina 2 böcker! Så när nu min dotter lagt sig och mannen är ute och springer så lutade jag mig tillbaka och började min läsning!! 🙂 Jag har kört gi nu sedan mitten av januari och gått ner 9 kg. Jag tar det sakta men säkert.. Jag undrar om du åt/äter ngt mörkt choklad/light läsk? För det här pepsi Max beroendet tror jag att jag behöver göra mig kvitt ifrån då det lockar till annat.. Jag får väl bara ta mig igenom några dagar och sen e det också ett minne blått.. För aldrig trodde jag att jag skulle kunna komma ifrån mitt ”mack behov” eller snarare begär där mackorna slank in den ena efter den andra. Tack för ditt svar!! Med vänlig hälsning, Marie

    • Hej! Ja bort med läsken! Jag tyckte att fusksocker triggade lika illa som vanligt socker.
      Under min första tid åt jag absolut inget med socker i för att vänja mig av vid att det måste vara sött för att vara gott. Gör som med mackorna, ut mät bara! 😀 Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s