Vill du hitta tillbaka till nyförälskelsen?

Här kommer lite rolig reklam!

Längtar du tillbaks till de där första pirriga känslorna med din partner? Är ni ett härligt par som fastnat i gamla hjuls och behöver en liten kick för att komma ur dem?
Gillar ni Filip & Fredrik och skulle tycka det vore kul att hänga med dem dygnet runt en vecka?  Då kanske ni är rätt par för deras nya programserie .
Läs vad deras redaktion skriver om programmet:

Programserien görs med största respekt och omsorg om paret som deltar. Tanken är att inspirera tv-tittaren att själv reflektera över sina relationer och att även belysa det allmänmänskliga i alla relationsproblem, oavsett hur de ser ut hos det enskilda paret.  Tanken är att avdramatisera det här med relationsproblem, för det förekommer ju hos de flesta paren. Filip och Fredrik ska med hjälp av sina egna erfarenheter försöka hjälpa till på bästa möjliga sätt. (De lever ju själva med familjer och småbarn och jobbar konstiga tider världen runt.) 
Det är ett varmt och seriöst relationsprogram där fokusen ligger på att hitta tillbaks till nyförälskelsen.  Därav är det också viktigt att personerna är varma och härliga och inte har allt för ”mörka” problem i sin relation. Men det ska såklart finnas något konkret att jobba på.

För mer info kontakta: camilla.holmgren@mexikomedia.com
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s